Felvétel készült a terrorista nő öngyilkos merényletéről

2015. november 20. 12:10

Az ABC News felvételeket közölt a pillanatról, amikor az öngyilkos merénylő nő felrobbantja magát a szerda hajnali akció során.

2015. november 20. 12:10

Az ABC News által megszerzett videón az a pillanat látható, amikor az első női öngyilkos merénylő felrobbantja magát a szerda hajnali rendőri akció során. 

Hasna Ait Boulahcen a támadások kitervelőjének, Abdelhamid Abaaoudnak unokatestvére volt. Mikor a rendőrök rátörtek, azt kérdezték tőle, hogy merre a van a barátja. A nő kétszer sikoltotta: „Ő nem a barátom!” („He is not my boyfriend!”), majd felrobbantotta magát. A holtest kizuhant az ablakon.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. november 21. 20:15
HVG "Kétmillió forintból kihozta a párizsi támadást az Iszlám Állam?" ÁFÁ-val, vagy ÁFA-nélkül?
rosszkutya
2015. november 21. 08:16
Jó az úgy.
NeMá
2015. november 20. 18:48
A nőknek mit ajánl Mohamed a menyben? Férfiak lehetnek? Vagy oda is mehetnek szolgálni az urukat? Ja utána olvastam :) Azt ígérik nekik, hogy szebbek lesznek :( Agyrém! A nők tényleg mindenre képesek, hogy szépek legyenek! Ha kell fel is robbantják magukat :(
Starlord
2015. november 20. 15:06
Ezek olyan sötétek, nem akarok tippeket adni de hát egy harcos nem attól jó, hogy képes megölni magát hanem attól, hogy képes megölni másokat és életben maradni. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!