Elrabolták a szerb nagykövetség két munkatársát Líbiában

2015. november 08. 18:01

Elrabolták a líbiai szerb nagykövetség sajtófelelősét és sofőrét vasárnap délelőtt Líbiában. A szerb és a líbiai biztonsági szervek felvették a kapcsolatot, annak érdekében, hogy épségben hazatérjen a nagykövetség két munkatársa.

2015. november 08. 18:01

Elrabolták a szerb nagykövetség két munkatársát a líbiai Szabrátában – közölte a szerb külügyminisztérium vasárnap délután.

A tárca közleménye szerint a líbiai szerb nagykövetség sajtófelelősét és sofőrét vasárnap délelőtt rabolták el ismeretlenek. A szerb és a líbiai biztonsági szervek felvették a kapcsolatot, valamint Ivica Dačić szerb külügyminiszter is tárgyalt telefonon líbiai kollégájával, Mohamed al-Dairivel. A tárca további részleteket egyelőre nem közölt, de a közvéleményt arról biztosította, hogy mindent megtesznek az elraboltak biztonságos hazatérése érdekében.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2015. november 08. 19:00
Majd Merkel az alkusz elmegy és visszahozza. ;-)
pollip
2015. november 08. 18:40
A TEK ki tudná hozni őket. Már többször bizonyítottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!