Korlátozzák a palesztinok belépését a jeruzsálemi óvárosba

2015. október 04. 16:08

Két napig csak azok a palesztinok mehetnek be Jeruzsálem óvárosába, akik ott laknak. Az intézkedést merényletek előzték meg.

2015. október 04. 16:08

Különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be az izraeli hatóságok Jeruzsálemben. Az óvárosba csak azok a palesztinok léphetnek be, akik oda vannak bejelentve. Az Euronews felvételén egy férfi arra panaszkodik, hogy nem tudja meglátogatni szüleit. 

Az intézkedéseket megelőzően több merénylet történt Izraelben: egy rabbit és egy katonát is megkéseltek. A hadsereg éles lőfegyvert is használ.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. október 04. 23:46
Hát ezen nem csodálkozom..hogy lehet valaki olyan megveszekedett őrült, hogy egy kisgyereket is le akar szúrni..
zazriveczazseni
2015. október 04. 19:49
Ezt a sok okosságot publikálnia kéne, professzori rang várná a Lipótmezőn.
Öreg
2015. október 04. 19:40
A fene egye meg! Amióta a Keletinél láttam a zsibvásárt és a Röszkei palávert, változott a zsidó-palesztin viszály megítélése! Minden gyilkos bűnöző!
balbako_
2015. október 04. 18:21
Tehát késelés történ ezért nem mehetnek be. Lássuk csak Begin életrajzát "1943 vége felé, miután leszerelt a lengyel hadseregből az Irgún parancsnoka lett. Ez a militáns, földalatti szervezet a palesztinai zsidó állam megteremtéséért küzdött, így ellentétbe került a britekkel, akik ekkor uralmuk alatt tartották ezt a területet. Az ellenállásnak számos módja volt, beleértve az erőszakot is. 1944-ben fegyveres harcot hirdetett a britek ellen, akik 10 ezer font sterling pénzjutalmat ajánlottak fel Begín elfogása érdekében. Az Irgún ismertebb akciói közé tartozott az akkói börtön elleni akció, amely az Irgún fogvatartott tagjainak kiszabadítására irányult. 1946-ban pedig felrobbantotta a jeruzsálemi Dávid Király szállodát. A merénylet 91 ember életét oltotta ki. 1948. áprilisában szintén az Irgun különítménye volt az, amely lemészárolta Deir Jaszin palesztin település valamennyi lakóját, 254 férfit, nőt és gyereket. " Bizony egy rohadt terrorista aki Béke Nobel díjat kapott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!