Könnygázt vetett be a koszovói ellenzék

2015. október 24. 15:15

A koszovói ellenzék könnygázzal és dulakodással tiltakozott a pristinai parlamentben, mivel a kormány egy szerb kisebbséget védő intézkedést akar elfogadni.

2015. október 24. 15:15

Könnygázt vetett be a koszovói ellenzék a pristinai parlamentben: így tiltakoztak az ellen, hogy a kormánypárti többség elfogadjon egy, az Európai Unió által szorgalmazott törvényt, amely több jogot biztosítana a főleg albánok lakta, függetlenségét 2008-ban elnyert állam szerb kisebbségének – közölte az Euronews.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. október 24. 20:10
Szűnjön meg ez az amerikai báb- és maffiaállam! Ha nem akarnak Szerbiához tartozni, akkor csatlakozzanak Albániához! Koszovói nemzet nem létezik.
Tintamin
2015. október 24. 19:30
Ha van nálunk korruptabb ország, az Albánia.. Persze ők saját erőből kinn vannak az EB-n, Orbánnak lehet, hogy még ennél is többet kéne lopnia, mint most:) Az megvan, hogy az államtól a felcsúti foci pár év alatt 9 MILLIÁRDot kapott? Hurrá!
Békanász a hasadon
2015. október 24. 18:29
A koszovó taplóbogár a rovarok (Insecta) osztályának a bogarak rendjéhez, ezen belül a mindenevő bogarak alrendjéhez és a gyászbogárfélék családjához tartozó faj. Mind a lárvák, mind a kifejlett egyedei korhadó fákon tenyésző különféle taplógombákon élnek. Veszély esetén átható szagú riasztó váladékukkal védekeznek.
Szergej Csagajev
2015. október 24. 16:15
Koszovó az életképtelen államalakulat iskolapéldája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!