Bécsben tárgyal Szíriáról az amerikai és az iráni külügyminiszter

2015. október 29. 19:20

A John Kerry amerikai külügyminiszter és iráni kollégája Mohamed Dzsavád Zaríf közötti csütörtöki megbeszéléssel megkezdődött a szíriai helyzet rendezését célzó nemzetközi tárgyalássorozat Bécsben. Este az amerikai, orosz, török és szaúdi külügyminiszterek találkoznak az osztrák fővárosban.

2015. október 29. 19:20

John Kerry amerikai külügyminiszter és iráni kollégája, Mohamed Dzsavád Zaríf megbeszélésével csütörtökön Bécsben megkezdődtek a szíriai konfliktus rendezését célzó, legújabb nemzetközi tárgyalások.

Irán most első ízben vesz részt egy Szíriáról tartott nemzetközi értekezleten. Este az amerikai, orosz, török és szaúdi külügyminiszterek találkoznak az osztrák fővárosban, pénteken pedig a térség és az európai országok diplomatáival kibővülve folytatják a megbeszéléseket a 2011 óta több mint 250 ezer ember halálát okozó polgárháború lezárásának kilátásairól.

Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár madridi sajtótájékoztatóján üdvözölte a konferenciát, és rugalmasságra szólította fel a feleket.  

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2015. október 29. 21:34
Erről tárgyaljanak, ne a fingot szeleteljék szokás szerint, ajókurvaanyjukat! Márelnézést. "Bezárja az Iszlám Állam a nőgyógyászatokat Rohamosan nő a vetélések és a szexuális úton terjedő betegségekkel fertőzöttek száma az Iszlám Állam uralta területeken. A dzsihádisták ráadásul bezárták Rakkában az összes olyan nőgyógyászatot, ahol férfi az orvos. Az Iszlám Állam uralma alatt mindennapossá vált a nemi erőszak, már kilenc éves kislányokat is házasságra kényszerítenek, halállal fenyegetik és elüldözik a férfi nőgyógyászokat – miközben orvosság kizárólag a dzsihádista harcosoknak jár. Nem csoda, hogy emberjogi szervezetek szerint rohamosan nő a vetélések száma, és egyre több fiatal nő kap szexuális úton terjedő fertőzéseket. Nincs hova fordulni A londoni székhelyű Syrian Observatory for Human Rights nevű szervezet értesülése szerint a legújabb csapás, hogy a kisebb tartományi kórházak után az iszlám Állam szíriai székhelyén, Rakkában bezárták az összes olyan nőgyógyászatot, ahol férfiak voltak az orvosok. A hírt megerősítette a Rakkát Csöndesen Lemészárolják nevű internetes aktivista csoport is – írta internetes oldalán a brit Independent. A nőkkel gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak Babákkal játszó feleségek Az Iszlám Állam által elfoglalt líbiai területeken praktizáló orvosok is rémtörténetekről számolnak be. Egyikük még májusban elmondta a brit The Timesnak, hogy sorra hoznak be a kórházba kislányokat, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történt velük. „Erős vaginális vérzéssel kezelünk olyan kislányokat, akik azt sem tudják, mi a szex – még a kórházba is magukkal hozzák, a babáikat, hogy játsszanak, amíg a sorukra várnak” – mesélte. Miközben a férfi nőgyógyászokat nem lehet pótolni, mert nincs elég szakképzett orvosnő, egyre nagyobb szükség lenne rájuk, hiszen a dzsihádisták szerint a nők legfontosabb feladata, hogy gondoskodjanak a harcosok új nemzedékeiről." http://www.origo.hu/nagyvilag/20151029-bezarja-az-iszlam-allam-a-nogyogyaszatokat.html
korona
2015. október 29. 20:27
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- A JEZSUITÁKRÓL „Miért használnák fel a jezsuiták a zsidókat, a halálos ellenségüket arra, hogy a világot meghódítsák? A jezsuiták sosem csinálnak olyasvalamit nyíltan, amivel leleplezhetnék őket. Ha ők lennének a bűn elkövetői, őket büntetnék meg, és viselniük kellene a következményeket. Viszont, ha olyasvalakit használnak fel, akit, akiket ‘a világ bajainak’ neveznek, különösen egy olyan ellenséget, akit közben ezzel el is pusztíthatnak, azzal egyszerre két céljukat is elérik. A zsidó nép a tökéletes bűnbak. A Rotschildok olyan jezsuita ágensek zsidó fedél alatt azzal, hogy közreműködtek az Illuminati rend létrehozásában 1776-ban, ami egyértelműen az összeesküvés felelősségét a zsidókra hárítja. A Rotschildok nem az egyetlen jezsuita ágens zsidó mez alatt.” (Bill Hughes)
sozlib_abschaum
2015. október 29. 19:44
Az amcsik el akarják adni a játékpénzüket Iránnak, mert az oroszok és kínaiak már szabadulni akarnak tőle.
Akitlosz
2015. október 29. 19:33
Miért külön tárgyal az iráni külügyminiszterrel, miért nem a többiekkel együtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!