Az oroszok és az USA leosztják egymás közt Szíria légterét

2015. október 10. 09:42

A szír légtéren osztozkodik Moszkvával Washington, miután az elmúlt napokban volt rá példa, hogy gépüknek irányt kellett változtatnia a területen, nehogy orosz géppel ütközzön.

2015. október 10. 09:42

Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma bejelentette, újabb egyeztetéseket kezdenek a moszkvai katonai vezetéssel a szír légtér biztonságos használatáról, miután az utóbbi napokban volt rá példa, hogy a nyugati koalíció gépének irányt kellett változtatnia, elkerülendő a veszélyesen közeli találkozást egy orosz harci repülővel.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2015. október 11. 21:53
Szíriában most arról szól a verseny, higy az oroszok gyorsabban tudják-e irtani a terroristákat, mint ahogy az USA felfegyverzi őket.
magnamater
2015. október 11. 15:18
Osztozkodnak a bombázáson,bezzeg a menekülteket áthárítják Európának!Az ENSZNEK lenne kötelessége felszólítani őket a bombázás abbahagyására, és a menekültekről való gondoskodásra, de sajna, az RNSZNEK is ők parancsolnak.
Migránspátyolgatás
2015. október 11. 01:33
Mit keresnek az amerikai tenorista agresszorok gépei szír légtérben? Se az ENSZ se a szír kormány nem hívta őket ERGÓ agresszor tenoristák akiket le kell lőni!!!!!!!!
Akitlosz
2015. október 10. 17:12
Gyávulnak az amerikaiak. Remélhetőleg többet már nem merik támadni a szíriai kormányerőket az orosz légvédelem miatt. Az, hogy az Iszlám Állam szétcsapja a többi terroristát Aleppónál megint csak jó a szíriai kormánynak. Előbb Obama terroristáit a Szabad Szíriai Hadsereget célszerű szétverni, s az Iszlám Államot csak a legvégén. Ez az optimális stratégia. Sokat tisztulnának a szíriai viszonyok, ha kétszereplősre redukálódna a polgárháború Szíria vs. Iszlám Állam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!