Szíriai válság: tárgyalóasztalhoz ül Obama és Putyin

2015. szeptember 28. 09:29

A szíriai háború lesz a fő témája Barack Obama amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfői tárgyalásának.

2015. szeptember 28. 09:29

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn találkozik Barack Obama amerikai elnökkel New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés alkalmával. A két elnök viszonya az ukrán válság kirobbanása óta mélypontra került, idén még csak telefonon beszéltek. 

A találkozó előtt Obama New Yorkban, az ENSZ fenntartható fejlődési csúcstalálkozóján felszólította a világ gazdag országait, hogy segítsenek a politikai menekülteknek. Az orosz elnök közben illegálisnak nevezte a szíriai ellenzék támogatását. Vlagyimir Putyin a CBS amerikai televíziónak azt mondta: az egyetlen megoldás az, ha segítik Aszad elnököt a terrorizmus elleni harcban.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2015. szeptember 28. 16:07
Obama ür és Putyin elvtárs, nem késő, egy kicsit ez a tárgyalás, Sziriáról ( 200 000 ezer halott, több millió menekült), tudnak Őnök nyugudtan aludni??? Ezek szerint jó idegekkel rendelkeznek.
Kanóc
2015. szeptember 28. 11:59
Putyin visz majd magával egy szatyor banánt. Aztán megy haza, és dolgozik tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!