Süddeutsche: Újabb Majdant robbant ki a Jobb Szektor?

2015. július 15. 19:33

Amennyiben a hadsereg és a dühös polgárok csatlakoznak a Jobb Szektorhoz, reális lehetőség lesz, hogy ismét forradalom robban ki Ukrajnában, írja elemzésében a német Süddeutsche Zeitung.

2015. július 15. 19:33

A Magyar Nemzet Online a német Süddeutsche Zeitung hírére támaszkodva arról ír, a Jobb Szektor akár harmadik Majdant is kirobbanthat Ukrajnában. Az ország nyugati részén történt véres incidens felveti a katonai konfrontáció lehetőségét is a kormánnyal, a Jobboldali Szektor aktivistái ugyanis mozgósítják az erőiket, így ha Kijev nem teszi meg a megfelelő intézkedéseket, akkor valószínűleg Ukrajnának egy harmadik Majdannal kell szembenéznie. Amennyiben pedig a hadsereg és a dühös polgárok csatlakoznak a Jobb Szektorhoz, mindez reális lehetőség lesz, írja a német napilap az MNO fordítása szerint.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!