Egy humorista bankjegyesővel zavarta meg Sepp Blattert

2015. július 20. 16:26

Egy angol humorista a FIFA kongresszusán egy köteg pénzt tett le Blatter elé. Erre Blatter a testőreit hívta, akik megragadták a rendzavarót, az pedig pénzesőt varázsolt a bukott elnök fölé.

2015. július 20. 16:26

A FIFA hétfőn rendkívüli kongresszust tart, többek között annak érdekében, hogy megválasszák Sepp Blatter utódját. A lemondott elnök a FIFA körüli korrupciós botrányokba bukott bele. 

A kongresszus sem zajlik zavartalanul. Simon Brodkin, angol humorista és botrányhős már az esemény elején az elnökségi asztalhoz lépett, és Blatter elé helyezett egy köteg bankjegyet. Az elnök a biztonságiakat szólongatta, akik megragadták a férfit. Ekkor a Brodkin feldobta a kezében lévő maradék pénzköteget, bankjegyesőt varázsolva a teremben. 

Sepp Blatter láthatóan zavarba jött, először elindult a pulpitus felé, majd visszakísérték a helyére, végül mégis a pulpitushoz lépett, ahol arról beszélt, hogy ez méltatlan a futballhoz. A rendrakás idejére az ülést elhalasztották.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. július 21. 07:59
Pikáns, hogy a világ ma ismert legkorruptabb embere svájci:)
Ezért regisztráltam
2015. július 21. 07:24
Ha Amerikából akarták megbuktatni, akkor csakis rendes gyerek lehet...
rajgy
2015. július 20. 21:36
A legjobb volt a security. Szerintem, ők mutatták neki az utat befelé. Engedték a lóvét is feldobni. :):):)
kulalak
2015. július 20. 20:47
Ez legalább kis színes hír.:) (na most, a szétszórt bankjegyek további sorsa?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!