Ciprasz: Egységbe kell kovácsolni a nemzetet

2015. július 06. 12:41

Ezrek ünnepelték vasárnap este a győzelmet hozó népszavazás eredményét Athén belvárosában. Ciprasz azt mondta, a nemzet egységbe kovácsolására, a gazdaság helyreállítására van most az országnak szüksége.

2015. július 06. 12:41

Bátor választásnak minősítette a görög nép vasárnapi döntését Alekszisz Ciprasz kormányfő. Ezrek ünnepelték vasárnap este a győzelmet hozó népszavazás eredményét Athén belvárosában. 

A vasárnapi referendumon a szavazók 61,3 százaléka mondott nemet az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap mentőcsomagjára.

„Most arra van szükség, hogy egységbe kovácsoljuk a nemzetet, egy erős nemzeti frontot alakítsunk, hogy helyreállítsuk a gazdaságot és azonnali megoldást találjunk a partnereinkkel folytatott tárgyalások problémáira” – fogalmazott Alexis Ciprasz.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2015. július 06. 16:10
Abban egyetértek, hogy valóban kérdéses, hogy a Fidesz érdemei vagy a ballibek ostobasága kovácsolta-e egységbe 2010-ben a nemzetet. Valószínűleg kellett hozzá a Fidesz rózsaszín lufija is meg a ballibek elmebeteg négy éve 2006 után. Meg abban is, hogy a politikusok szájából általában csak a bullshit ömlik. A kommented többi részéről én másként gondolkodom. Továbbra sem akarom elmagyarázni, hogy mit jelent a nemzet egységbe kovácsolása. Mint ahogy azt sem, hogy a nap miért kel keleten.
Berecskereki
2015. július 06. 15:40
Úgy látszik Ciprasz kölcsönvette Ferenc gázrezsóját és ráült. Jánisz Varufakisz pénzügyminisztere pedig jobbnak látta a távozást, mielőtt a falnak megy a hajó.
heep
2015. július 06. 15:17
"Ciprasz azt mondta, a nemzet egységbe kovácsolására, a gazdaság helyreállítására van most az országnak szüksége." Ez nyilvánvaló. Sok sikert hozzá. Én szurkolok nekik. Csak félek, hogy qrva nagy erők dolgoznak ez ellen. Egy erős nemzettudattal és erős nemzetgazdasággal rendelkező ország a rémálma minden neoliberális héjának.
NagyPál
2015. július 06. 15:16
Selamat Nekik (Vitorral ellentétben) nincs meg a bespájzolt IMF hitel és a lenyúlható MANYUP és egyéb pénzek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!