Szakszervezetek Európai Konföderációja: Ne épüljön új berlini fal!

2015. június 18. 19:25

A Szakszervezetek Európai Konföderációja (ETUC) megdöbbent a magyar kormány kerítés építési tervén, és arra kéri a tisztességes magyar embereket és az Európai Uniót, hogy akadályozzák meg a fal felépítését.

2015. június 18. 19:25

Megdöbbenésének adott hangot csütörtöki közleményében a munkavállalói érdekképviseletek brüsszeli ernyőszervezete, a Szakszervezetek Európai Konföderációja (ETUC) amiért Magyarország kerítést építene a szerb határon.

„Miután Magyarország vezető szerepet játszott a vasfüggöny lebontásában, nehéz elhinni, hogy alig több mint 25 évvel később új vasfüggönyt akar építeni” – idézi Bernadette Ségolt, a szervezet főtitkárát a közlemény, melynek címe: ne épüljön új berlini fal!

A kommüniké szerint Magyarország 2000 kilométeres határából 175 kilométer lezárása inkább lesz „nagyon kellemetlen politikai üzenet”, mint hatékony akadálya az emberek bejutásának. Ségol úgy véli, hogy a határzár nem más, mint provokáció és a magyarországi szélsőjobboldali erők kielégítésére tett „szánalmas kísérlet”.

„Arra kérem a tisztességes magyar embereket és az Európai Uniót, akadályozzák meg, hogy a magyar kormány megépítse ezt az elhibázott falat” – fogalmazott az ETUC főtitkára.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. június 19. 22:45
Szakszervezetek Európai Konföderációjának kuss ,ne ugassanak bele .
tango47
2015. június 19. 15:55
Azt hittem, hogy arrafelé csak az újságírók a megvett bal....szok. Ezek szerint a szakszervezeti emberek is. Hát nem röhejes, hogy a saját munkavállalóik érdekei ellen dumálnak?
DezInf
2015. június 19. 08:02
Látom fidexqrvák ti vagytok 56 igazi örökösei. A fideszvasfüggöny büszke építői :))))) Az 56-os szovjet elvtársak tankista leszármazottjai! Eddig nem mondtátok, hogy horngyuszi oldalán harcoltatok a szabadságért:)))))) ..... ilyenek ezek az illiberális fidexnáci söpredékek .... pont olyanok mint az oroszok :)))) Mániátok a vasfüggöny, az aknamező, a védtelenek legéppuskázása , a szabad rablás :)))) ... phej, de mocskos egy banda vagytok ....
Jabotinsky
2015. június 18. 23:56
Az izraelin nem döbbent meg? Na menjenek a picsába, de gyorsan! Az izraeli kormány az izraeli zsidó nép védelmében sokkal korábban azonos védelmi intézkedést foganatosított! Ez, itt az alábbi képen látható kerítésrendszer, az Izraeli határon a zsidó civilizációra törő primitív hordák ellen! http://i.imgur.com/Yo5PGrs.jpg, http://i.imgur.com/KEfh7gK.jpg Ugye nem zavarja az ETUC-t vagy mi a szart,, ha mi is hasonlóképpen védjük civilizációnkat, hazánkat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!