Mindhárom gyereküket elvesztették egy nappal a kelet-ukrajnai tűzszünet előtt

2015. február 14. 08:36

A fürdőszoba akkor kapott tüzérségi találatot Horlivkában, amikor az édesanya átment törölközőért egy másik szobába.

2015. február 14. 08:36

Pénteken egy hét után újra volt víz a kelet-ukrajnai Horlivkában, ezért a Konopliovi család úgy döntött, gyorsan megfürdeti három gyermekét – számolt be a CNN. Az édesanyjuk átment törölközőért egy másik szobába, amikor tüzérségi találat érte a házat. A fürdőszoba megsemmisült, a ház többi része épségben maradt, még az ablakok sem törtek ki. Mindhárom gyermek, a 14 éves Nastya, a 7 éves Dasha és a két és fél éves Kiriusha is meghalt. 

„Miféle tűzszünet? Minden nap elátkozom, akik megölték a gyermekeimet. (...) Éltünk, felnőttünk, iskolába vittük a gyerekeinket. Ezek nem emberek.” – mondta a CNN riporterének Liuba Konopliovi. 

Az EBESZ januári jelentése szerint Horlivka a szakadár Donyecki Népköztársaság erőinek ellenőrzése alatt áll.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. február 14. 23:01
Klicsko és Majdan-huszárok! Minden halál rajtatok szárad. Minden, idegenből pénzelt alakulat megtalálja a feltörekvő ostobákat! Nagyon sajnálok minden embert, akit kiirtottak ebben a nemtelen háborúban csak azért, hogy egyesek ugyanúgy pöffeszkedhessenek tovább, mint azok, akiket "elzavartak".
justiceforhungary
2015. február 14. 21:26
Mocskos amerikai provokátorok ! Fejezzétek be a népirtást Európában. Gyilkos terroristák !
Peter8811
2015. február 14. 21:24
A nemzet államok ideje lejárt ez volt Trianon eszmei mondani valója akkor most Ukrajna esetében mi a geci van? Csak így simicskássan.
Akitlosz
2015. február 14. 19:50
Ráadásul ez a hír azért, és csak azért szerepel itt, mert a CNN-től vették át. A donyecki és az orosz média tömegével közöl hasonlóan megrázó eseteket, de azokat a magyar és a "nyugati" média elhallgatja. Ezt valamiért kivételesen most fontosnak tartották az amerikaiak közölni. Persze van köze a tűzszünethez. Csak nem megint megy tovább a mese, hogy a szakadárok lövik szét a saját településeiket tüzérséggel meg rakétákkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!