Legális az embriók génmódosítása Nagy-Britanniában

2015. február 04. 12:59

Az Egyesült Királyság a világon elsőként engedélyezte, hogy az embriók génállományába az orvosok beavatkozzanak.

2015. február 04. 12:59

A brit parlament legalizálta a mesterséges megtermékenyítési eljárásban fogant embriók génállományának művi megváltoztatását, amennyiben ezzel mitokondriális betegség válik elkerülhetővé – derül ki az Euronews híréből. Az új jogszabályi környezet ellenzői szerint ez később beláthatatlan eredményekkel járhat, illetve ezzel olyan lejtőre lépett az emberiség, amiről nem biztos, hogy van visszaút.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2015. február 04. 22:12
Aldous Huxley - Szép új világ. Andrew Niccol - Gattaca. Ha egyik győzött meg, akkor van egy rossz hírem, a te olvasmányod ez: Adolf Hitler - Mein Kampf.
august
2015. február 04. 20:54
:) Ideje lenne valami EMBER védő szervezetet is alapítani, mert manapság érdekes világot élünk, csirkéket,libákat kacsákat, bálnákat nem győzik védeni, egyéb állatoknál betiltották az állatokon való tudományos kisérleteket, fél európa hideglelést kap, ha valami libatoll tépő hírek röppennek föl, erre engedélyezik az emberi embriókon való kisérleteket.. Komolyan, meghülyült ez a világ?
egysegelem
2015. február 04. 20:40
Helyesnek tartom, a tudomanyos fejlodest ertelmetlen lassitani.
3M..
2015. február 04. 19:39
Ez emberiség elleni bűncselekmény. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!