Mégis támogatták a görögök a Moszkva elleni szankciókat

2015. január 30. 09:57

Sodródunk az árral, úgyhogy nem mi vagyunk a rossz fiúk – fogalmazott a görög külügyminiszter, miután a többiekhez hasonlóan ő is megszavazta az oroszok elleni szankciókat.

2015. január 30. 09:57

Szeptemberig meghosszabbították az Oroszországgal szembeni szankciók időtartamát az uniós külügyminiszterek; új korlátozásokról nem döntöttek, viszont az uniós fekete listára újabb nevek kerültek fel. Ők nem léphetnek be az EU-ba, és a számláikat is befagyasztják.

Kérdéses volt, hogy a görögök is megszavazzák-e a szankciókat, végül támogatták a közös álláspontot. „Ma egyhangú döntést hoztunk az Unió Oroszországgal kapcsolatos ügyeiről. Sodródunk az árral, úgyhogy nem mi vagyunk a rossz fiúk” – nyilatkozta ugyanakkor Nikosz Kociasz görög külügyminiszter.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. január 31. 07:08
Kezet foghat a magyarországi kollégáival. Itt is csak a harcos duma megy, de amikor szavazni kell, akkor megszavaznak mindent, amit az EU akar.
kukagyerek
2015. január 30. 17:40
"úgyhogy nem mi vagyunk a rossz fiúk" ............... Persze persze, te csak egy giliszta vagy!
tóth mária
2015. január 30. 15:50
Ez a lépés 5-öst ért volna a lottómon!
wartog
2015. január 30. 10:55
kíváncsi vagyok, mi miért nem tárgyalunk sosem a tartozás elengedéséről. Arra is Magyar képviselők miért szavazták meg Brüsszelben a GMO engedélyezését. Arra is kíváncsi lennék miért kell az erkölcs ellen élni és folyamatosan elkurvulni, bepucsítani az USA-nak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!