Nem csak Navracsicsnak lesz nehéz dolga Brüsszelben

2014. szeptember 29. 09:26

Több leendő EU-biztos is nehéz meghallgatásra számíthat. Sokaknak szúrja a szemét, hogy Navracsics felelhet az oktatás és kultúra mellett az állampolgárságért is.

2014. szeptember 29. 09:26

A pénzügyi felügyelettel megbízott brit Jonathan Hill a kritikusai szerint a brit kormány érdekeit fogja majd védeni, de Navracsics Tibort is többen bírálták az Orbán-kormány intézkedései kapcsán.

A Euronews által megkérdezett belga zöldpárti képviselő, Philippe Lamberts azt nehezményezte, hogy „a fickó, akit Orbán küldött” felel majd többek között az állampolgári jogokért, miközben a saját kormánya megveti ezeket.

A szlovéni Alenka Bartusek miniszterelnökként saját magát jelölte a posztra, és felkészületlensége miatt érik bírálatok, a klímavédelmi posztra jelölt spanyol Miguel Arias Cañete pedig épp olajbefektetéseiről ismert.

A franciák Pierre Moscovici személyében egy olyan korábbi pénzügyminisztert küldenek  gazdasági biztosnak, aki regnálása idején nem tudta teljesíteni az uniós elvárásokat.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brainman
2014. szeptember 29. 20:05
Én ezt az egész fideszes M.o.-t már rég kib@sztam volna az EU-ból Brüsszel helyében. Nem tetszik a rendszer, fidesznyikek? El lehet húzni a csipába! Aztán ment volna a sírás-rívás, Szíjgyártónak is nehezebben jött volna össze a 200 millás kéró.
luga
2014. szeptember 29. 11:03
"Orbán küldte" Téged meg ki az anyád álma küldött, balga belga?
red label
2014. szeptember 29. 10:01
Érdekes, amikor Kovács elvtárs, vagy a maóista biztos volt magyar részről,akkor a ballibek nem károgtak annyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!