Pedofilok küzdenek az elismertségért Hollandiában

2014. július 23. 17:40

A Vereniging MARTIJN nevű holland pedofilszervezet Emberi Jogok Európai Bíróságához fordulna, mivel tavaly működésüket betiltotta a holland legfelsőbb bíróság – írja az Independent. A szervezet a felnőttek és gyerekek közötti szexuális kapcsolat jogi és társadalmi elfogadtatásáért küzd.

2014. július 23. 17:40

Betiltották tavaly az 1982 óta létező holland pedofilszervezetet, most az Emberi Jogok Európai Bíróságáig mennének vélt igazukért. A Vereniging MARTIJN nevű szervezet szeretné mind jogilag, mind társadalmilag elfogadtatni a felnőttek és gyerekek közötti szexuális kapcsolatot. A holland legfelsőbb bíróság tavaly áprilisban a közrendre károsnak és a gyermekekre veszélyesnek találta a szervezet működését.

A szervezet ügyvédje szerint a bíróság döntése a szólás szabadságát korlátozza. A társaság korábban pedofíliáról szóló negyedévente megjelenő lapot is kiadott, melyben például lefektették a kiskorúakkal folytatott kapcsolat szabályait: erről a szülőknek mindig tudniuk kell és a gyermek teljes beleegyezésével kell történnie. A társaság szerint egy ilyen kapcsolat nem okoz hosszú távú károkat a gyermekekben.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. július 24. 09:31
"erről a szülőknek mindig tudniuk kell és a gyermek teljes beleegyezésével kell történnie" masszoval vehessetek magatoknak penzert kiskoru szexrabszolgakat igaz? beteg undorito gennyzsakok.
balbako_
2014. július 24. 06:52
Hát persze, ha az aberrációt győzelmi meneteken népszerűsítik politikai és média támogatottság mellett, a többi aberrált miért marad ki? A pedofilok (persze szigorúan csak buzi pedofilok!) követelik jogaikat, aztán ábécé sorrendben az összes nemi eltévelyedés jöhet. Hurrá! Szép új világ!
Ángyán Páván
2014. július 24. 02:06
A "beleegyezési korhatár" leszállítását követelő párt jogszerűen működhet Hollandiában - döntött a hágai kerületi bíróság. Jogszerűen alapítottak pártot a pedofilok Hollandiában a helyi igazságszolgáltatás hétfői döntése értelmében. A hágai kerületi bíróság elutasította a programjában többek között az úgynevezett beleegyezési korhatár 16 évről 12 évre való leszállítását követelő párt betiltását. A bíróság azzal érvelt, hogy a választókra kell bízni a különböző politikai pártok vonzerejének megítélését. http://index.hu/bulvar/pedogzrh489/ Ennyit Hágáról.
kurbitalis
2014. július 24. 00:07
Ehhez képest az, hogy Demszky 1996-ban a bordélyházak mellett lobbizott, maga az erkölcsi etalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!