Lezuhant egy maláj Boeing Ukrajnában

2014. július 17. 17:36

Lezuhant a Malaysian Airlines egyik repülőgépe, egy Boeing 777 Ukrajnában, a Donyeck melletti, szakadárok által ellenőrzött területen – jelentették ukrán források, a maláj légitársaság megerősítette a hírt. Az Interfax hírügynökség szerint lelőtték a malajziai utasszállító gépet. Az ukrán belügyminisztérium tanácsadója azt közölte, hogy a repülőgépet egy Buk föld-levegő légvédelmi rakétával lőtték le. A BBC szerint 295 ember utazott a gép fedélzetén, amely Amszterdamból Kuala Lumpurba tartott.

2014. július 17. 17:36

Lezuhant a Malaysian Airlines egyik repülőgépe Ukrajnában, a légitársaság megerősítette a hírt. Az eset a Donyeck melletti, szakadárok által ellenőrzött területen történt. A részletekről még nincsenek információk. Nem sokkal korábban ukrán források szerint egy orosz vadászgép lelőtt egy ukrán harci repülőgépet.

Az Interfax hírügynökség szerint lelőtték a malajziai utasszállító gépet, 10 kilométeres magasságban Ukrajna felett.

Az ukrán belügyminisztérium tanácsadója azt közölte, hogy a repülőgépet egy Buk föld-levegő légvédelmi rakétával lőtték le.

A BBC arról ír: 295 ember utazott a gép fedélzetén, amely amely Amszterdamból Kuala Lumpurba tartott.

A maláj gép lezuhanása után olyan videofelvételek kerültek fel videómegosztókra, melyeken sűrű füstfelhő száll fel a távolban:

Frissítés

Az AP hírügynükség jelentése szerint a maláj miniszterelnök, Najib Razak azonnali nyomozást rendelt el a lezuhant gép ügyében. Közben egy orosz stáb a helyszínről közölt felvételeket.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poppy flower
2014. július 18. 07:01
Putyín és az ukránok mindent elkövetnek,egy világháború kirobbanrásáért.
aviavon41
2014. július 17. 20:00
Na nem az ukránokra gondoltam...
aviavon41
2014. július 17. 19:58
Oskar: Persze majd az ukránok lelőnek egy ilyen gépet aminek az útvonala akár még nekem is elérhető a flightradar24 oldalon. Ők meg se nézik mi? Ezek lőnek mint az oroszok...
kjkj945
2014. július 17. 18:57
http://mandiner.hu/cikk/20140717_lelottek_egy_malaj_repulogepet_ukrajna_folott_percrol_percre Ja lelőtték?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!