Cameroné a harmadik legnagyobb EP-frakció

2014. június 13. 17:32

Az Európai Konzervatívok és Reformerek EP frakciója Cameron akarata ellenére felvette tagjai közé a német AfD-t, így ők lettek a harmadik legnagyobb frakció.

2014. június 13. 17:32

David Cameron továbbra is hajthatatlan Juncker-ügyben. Ragaszkodik hozzá, hogy nem támogatja a néppárti csúcsjelöltet.

Közben a brit konzervatívokat is soraiban tudó Európai Konzervatívok és Reformerek felvették a frakcióba a német euroszkeptikus AfD-t, annak ellenére, hogy Cameron ezt is ellenezte. Így ők lettek a harmadik legnagyobb frakció az EP-ben.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. június 14. 02:12
Négy ember egy csónakban. http://haromemberegycsonakban.weebly.com/szerepl337k.html
tabakur
2014. június 13. 22:15
Hogy van ez!!!!!!!!!!!!! A Heti Válasz szerint Orbán Európa erős embere. Akkor meg miért hagyták ki a csónakból? Én tudom rohadt Gyurcsány tehet róla. De semmi baj mert távolból is ő irányította a tárgyalást.
bini
2014. június 13. 18:59
Merkel megkapta az első gyomrost. Kellett neki egy olyan ember melett hangosan kiállni, aki részese Volt az eu jelenlegi mélyrepülésének, aki egy olyan ország ME Volt ahol a pénzmosás fellegvárának tartottak nyílván ráadásúl megbukott és át kellett adni a a kormányrudat ídő előtt. Nem is tudom, hogy Angi mit gondolt. Lehet, hogy Őt is megcsapta a hatalom szele és úgy gondolta, hogy Ő mindenható s eldönti az EU sorsát azzal hogy egy pénzügyi lobbit kiszolgáló (alkoholista) levitézlett ember kezébe teszi le az EU sorsát. Vagy hatalmi megfontolásai voltak, hogy egy ilyen embert a kezébe tud tartani, mint Barosot a második ciklusába.
A_Haza Bölcse
2014. június 13. 18:03
a libsik meg mehetnek szépen a picsába. nagyon helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!