Hátbaszúrták Ungvár új polgármesterét

2014. március 05. 09:45

Késsel támadta meg egy férfi Ungváron Viktor Scsadej megbízott polgármestert, akit egy hete bízták meg a város vezetésével a 2004-es narancsos forradalom idején játszott szerepe miatt. Scsadejt csak kárpátaljai Che Guevaraként emlegetik.

2014. március 05. 09:45

Késsel támadta meg egy férfi Ungváron Viktor Scsadej megbízott polgármestert – írja a mukacsevo.net munkácsi hírportál.

A portál szerint a megbízott polgármester 21 órakor hagyta el hivatalát autójával, majd észrevette, hogy követik. Egy bár előtt leparkolt, ahogy a másik autó is, amiből egy férfi szállt ki,  aki mobiltelefonon beszélt és sapkát viselt, de arcát nem takarta el. Amikor Scsadej a szórakozóhely felé indult, és elhaladt mellette, a férfi hátulról deréktájon megszúrta.
 
A polgármestert az ungvári városi kórház intenzív osztályára szállították, az orvosok szerint nincs életveszélyben. Az ungvári rendőrség szerda reggelre ígért részletes tájékoztatást az ügyben.
 
Az ungvári városi önkormányzat képviselői egy hete bízták meg a város vezetésével a 2004-es narancsos forradalom idején játszott szerepe miatt kárpátaljai Che Guevaraként emlegetett Viktor Scsadejt, az utóbbi hónapok ungvári tüntetéseinek egyik vezetőjét, miután lemondatták az előző polgármestert.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. március 05. 11:23
Elég rosszul sikerült!
m0r0g
2014. március 05. 10:51
És gyöngyháznyelű volt a kés. Benne kellett volna hagyni a sebbe, nehogy az áldozat elvérezzen.
magnamater
2014. március 05. 10:49
Bármi lehetett a gyilkosság oka, a polgárháború kedvet csinál az ölésre, bosszúra - a kárpátaljai magyarok nincsenek biztonságban.
balbako_
2014. március 05. 10:48
Ez a jelzős Che Guevara nem egy vérgőzös komcsi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!