Bárdos Gyula: Merjünk nagyok lenni

2014. március 13. 18:02

Videóban üzent a felvidéki magyaroknak Bárdos Gyula, a szlovákiai magyar államfőjelölt.

2014. március 13. 18:02

A felvidéki magyarok elnökjelöltje, Bárdos Gyula videóban üzent választóinak. Bárdos az első magyar államfőjelölt Szlovákia történetében. Szerinte nem fog semmilyen csoda jönni, és lesznek, akik újra feszültségeket szítanak majd a nemzetiségek között. Bárdos főként a kisebbség helyzetével szeretne foglalkozni államfőként, és azt szeretné, ha a nemzetiségek békésen élhetnének egymás mellett. Szerinte Dél-Szlovákia gazdasági helyzetét rontja a szlovák kormány, hogy iskolákat zár be, és nem segíti a beruházók megtelepedését a térségben.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2014. március 13. 20:53
Reményeim szerint akár még meg is választhatják, mert a slotákok is érzik, nagyon nincs rendben a zúnijó és akkor igencsak szopóágon lesznek nélkülünk! Amúgy se kerek arrafelé minden. Egy ottani cimbim mondta, egy eltévedt vadászegylet is elfoglalhatná szlovákiát, csak lőjenek kettőt és elterjedjen a híre, hogy itt vannak a magyarok és lűnek!!! A többi menne magától... Ez a cimbi hetedíziglen szlovák pedig!
Corporate Soldier
2014. március 13. 20:37
Mi ez a "szerinte", "szerinte", férgek? Nem lehetne esetleg elfogadni fenntartások nélkül a véleményét? Ott él, tudja, mi van ott, sokkal jobban, mint ti belpesti álkonzervatívok.
hakos
2014. március 13. 19:23
Hajrá Bárdos! Hajrá magyarok!
Akitlosz
2014. március 13. 18:39
Merjünk! Egyesüljünk Szlovákiával! Természetesen mindkét ország előnyére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!