Putyin: Ez pogrom, nem forradalom

2013. december 02. 18:09

Az orosz elnök szerint az ukrán ellenzék vagy nem érti, mi folyik Ukrajnában vagy szélsőséges erők tevékenységét leplezi. Putyin szerint a kijevi tüntetéssorozat inkább pogromra hasonlít, mint forradalomra.

2013. december 02. 18:09

Az orosz elnök azzal vádolta meg hétfőn az ukrán ellenzéket, hogy vagy nem érti, mi történik az országban, vagy szélsőséges erők tevékenységét leplezi. Vlagyimir Putyin erről a jereváni látogatását lezáró sajtótájékoztatón beszélt.

Vlagyimir Putyin azt hangoztatta, hogy mindaz, ami Kijevben történt, inkább hasonlít pogromokra, mint forradalomra. Az ellenzéki akcióknak szerinte kevés köze van Ukrajna és az Európai Unió kapcsolataihoz. Vasárnap néhány száz tüntető megrohamozta az ukrán elnöki hivatal épületét és az ott felsorakoztatott belügyesekre támadt.

Az ellenzék szerint az összecsapás provokáció volt, a hatalom így próbálta lejáratni a Függetlenség terén folyó békés tüntetést.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. december 03. 04:40
azt végül behivták az orosz csapatokat...nem kérjük k9zben vissza Kárpátalját, mi vigyázunk rája
Marschalkó Lajos 2
2013. december 02. 23:07
dobzselaci: Ki felelős valójában a második világháború kirobbantásáért? Dr Drábik János írása amelyben Rakovszkij kihalgatásán keresztül mutatja be az egész világot behálózó illuminati befolyását http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0212.htm
Marschalkó Lajos 2
2013. december 02. 23:04
Ebben a mondatban előre is ott volt az egész magyar nemzet és az összes 1946-os mártírok felmentő ítélete. Egy óriási világnézeti küzdelemben, amely pontosan a Párizs környéki békék és az ezekből kinőtt bolsevista előretörés ellen indult, sem a müncheni, sem a két bécsi döntéssel és Kárpátalja visszacsatolásával megnövekedett Magyarország nem maradhatott ki. Sem erkölcsileg, sem politikailag, sem katonailag. http://kuruc.info/r/6/102691/
Marschalkó Lajos 2
2013. december 02. 23:03
dobzselaci ez ennél bonyolultabb de azt te úgyse értenéd meg:) Kezd el kutatni, ki a felelős a II.vh kirobbantásáért? Kis segítség: nem a németek" Azon a napon, amelyen 1940-ben a nyugati villámháború győztes német seregei bevonultak Párizsba, a magyar képviselőház ülésén mondotta gróf Csáky István akkori külügyminiszter: „Azokat a fegyvereket, amelyek ma Európában dörögnek, Versailles-ban, Neuilly-ben, Trianonban és St. Germain-ben töltötték meg“.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!