Már Janukovics mellett is tüntetnek az ukránok

2013. december 15. 12:02

Az ellenzéki tüntetéstől néhány száz méterre Janukovics hívei is demonstráltak, akiknek „elegük van a sárdobálásból”.

2013. december 15. 12:02

Az ukrán miniszterelnök, Mikola Azarov beszédében arra hivatkozott, hogy ha csatlakoznának az Unióhoz, legalizálniuk kellene a melegházasságot, amire az ukrán társadalom szerinte nem áll készen. 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kónbandi
2013. december 15. 19:57
Csak hogy egyes balliberális drukkerek tisztába legyenek az alapokkal: adva van egy kormányon lévő baloldal akik kommuinista párttal karöltve, immár csődig vezettek egy országot, valamint szétverték a tüntetőket, és adva van egy ellenzékben lévő jobboldal a radikális nacionalista magyargyülölő szvobodával karöltve akik jelenleg uniópártiak ismétlem jelenleg. Na akkor most tessék cöfözni meg békemenetezni:)
oskar
2013. december 15. 13:40
Azt hiszem, sok ukrajnai átlátja, mi folyik ott. Valószínű, Janukovics ismertette az EU társulási feltételeit. Ha az jó lett volna Ukrajnának akkor miért mondta volna fel??????????? Az EU itt nagyon elszurta. Azt gondolták, hogy akármit megtehetnek mert Ukrajna az EU tagja akar lenni. De az USA-nak mi köze az egészhez????? Miért avatkozik be????? Mit keresnek Kievben az amerikai politikusok???? Most olvasom, Obama kihívója McCain Kievben van. Mit keres ott???
Fahrenheit 451
2013. december 15. 12:46
Nem Janukovics mellett tüntetnek, hanem az orosz csatlakozás mellett és nem azért mert ukránok, hanem mert betelepített oroszok, amiből sajnos rengeteg van. Aki támogatja őket, gondoljon arra, hogy mintha az Erdélybe telepített románokat támogatná abban, hogy Romániához akarnak tartozni.
Shom_Ford_All
2013. december 15. 12:20
A Békemenet is exportcikk lett, Mo. jobban teljesít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!