Reding megdicsérte Magyarországot

2013. szeptember 04. 22:05

Magyarország tiszteletben tartotta a bírák kényszernyugdíjazása ügyében született európai bírósági ítéletet – jelentette ki Viviane Reding, az Európai Bizottság alapjogi és igazságügyi alelnöke szerdán. Ezzel több mint másfél év után végleg lezárulni látszik a magyar kormány és a Bizottság közötti vita.

2013. szeptember 04. 22:05

Az Országgyűlés márciusban fogadta el azt a törvényt, amely a luxembourgi uniós bíróság ítéletét hivatott végrehajtani.

Viviane Reding most először jelentette ki nyilvánosan, hogy a megoldást a Bizottság is rendben találja. Szóvivője mindeddig csak annyit volt hajlandó közölni, hogy Brüsszel vizsgálja, Magyarország megfelelően végrehajtja-e a döntést.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. szeptember 05. 10:21
Pontban az ilyen senkiháziak miatt dől össze az EU. Hogy meddig tud még megállni a rezegő lábain, nem tudni. Ha az ilyenek, mint ez a ... majdnem kimondtam kicsoda, kerülnek megint vissza, az EU-nak annyi lesz.
nyugalmazott tanár
2013. szeptember 05. 08:33
Ez a perszóna igazán elégedett lehet, mert sikerült durváb beavatkoznia a magyarországi belügyekbe, és ezzel alaposan visszavetette a haladást és társadalmi esélyegyenlőséget. Sikerült fenntartatnia a korábbi kiváltságokat. Nem nagy érdem, sőt...
HSL
2013. szeptember 05. 05:30
brüsszel nekünk nem diktálhat, az eu kénytelen meghajolni a zemmmmmberek akarata előtt... satöbi
ballada
2013. szeptember 05. 03:55
Reding köpönyegforgató,választások jönnek ,kicsit más hangot ütött meg ,de ezekből a harcias népnyúzókból sohasem lesz demokrata eu vezetők..Nagyon átlátunk rajtuk ,közel 4 éve Reding a magyarok ellen szólalt fel ,sőt az mszp tanácsára időnként a MAgyar népre támadt ,gondolja hogy a Magyar nép ezek után rá szavaz ????Sőt a legbotrányosabb kijelentése a titkos tanácskozásán hangzott el,hogy a magyar választásokba beletenyerel ,képes lesz a szavazatokat megbuherálni az mszp javára.Nos ezzel betelt a pohár ,szóval csalásra készül és ezt nem rögtön cáfolta ,bizonyára meglepődött hogy a magyarok tudtára jutott a szándéka ,több napig agyalt azon milyen hazugságot kéne kiötleni hogy hihetőnek hangozzon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!