Halálos vonatbaleset történt Párizs közelében

2013. július 12. 18:35

Kisiklott egy vonat péntek délután a Párizs közeli Brétigny-sur-Orge településnél. A balesetnek több áldozata van – közölte a helyi prefektúra. A hírtelevíziók felvétele szerint a vonat két részre szakadt, és több kocsija is felborult.

2013. július 12. 18:35

A BFM hírtelevízió és a Le Parisien című párizsi napilap internetes oldalának értesülése szerint a katasztrófában legalább nyolc utas életét vesztette és „sok a sérült”. Többen közülük a vasúti kocsikba szorultak, van, akit áramütés ért. A sérültek mentése jelenleg is folyik. A katasztrófa oka egyelőre ismeretlen.

A gyorsvonat Párizsból, az Austerlitz pályaudvarról indult és Limoges városa felé tartott, amikor kisiklott. A hírtelevíziók felvétele szerint a vonat két részre szakadt, és több kocsija is felborult.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. július 13. 13:14
Next feküdt a sínekre, de vele még a mozdony sem boldogult!
USsange
2013. július 13. 09:05
A "terrorism" véres kardját körbehordozta már a média?
egysegelem
2013. július 12. 21:26
Perceken belul megindul a talalgatas a jobbermajmok kozott, hogy ez vajon kinek volt az erdeke, es a zsidok milyen modon erintettek! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!