Bíróság elé kell állnia a volt IMF-vezérnek Franciaországban

2013. július 26. 16:23

Mégis bíróság elé kell állnia Dominique Strauss-Kahnnak, a Nemzetközi Valutalap (IMF) volt vezérigazgatójának Franciaországban egy prostitúciós hálózat ügyében indított eljárásban, miután az ügyészség kérése ellenére a vizsgálóbírók nem ejtették a csoportosan elkövetett üzletszerű kéjelgés vádját ellene – jelentette be pénteken az észak-franciaországi Lille ügyésze.

2013. július 26. 16:23
A volt IMF-vezért azokkal a párizsi és washingtoni szexpartikkal kapcsolatosan gyanúsítják, amelyeken saját bevallása szerint is részt vett. Strauss-Kahn viszont azt állítja: nem tudott arról, hogy ott prostituáltakkal találkozott, és azt sem, hogy a nők utazásait nagyvállalatok számláiról finanszírozták. Az ügyészség, amely bizonyíték hiányában június 11-én kérte a vádak ejtését, még nem jelezte, hogy fellebbez-e a döntés ellen.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. július 27. 07:51
vén kujon,tedd magad homoszexuálisnak,a francia biróság bizt felment,esetleg kérd meg Andor Laci kezét,a fene tudja, Gyurcsi is megfelelne.....Ő bizt elfogadná
Text adósság
2013. július 27. 07:40
Már maga az IMF kölcsön is csoportosan elkövetett üzletszerű kéjelgés. Prutty!
kaktuszvirág
2013. július 27. 07:37
A kis tudatlan.
Fakuttya
2013. július 26. 22:40
Minimum hét év, mint Berluscának, mert ez még randa is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!