Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lemondott a román belügyminiszter

2012. augusztus 06. 09:29

Benyújtotta lemondását hétfőn Ioan Rus. A román belügyminiszter a Traian Basescu leváltásáról szóló népszavazás ügyében a belügyminisztériumra nehezedő „számottevő nyomásgyakorlás” miatt döntött így.

2012. augusztus 06. 09:29

Benyújtotta lemondását hétfőn Ioan Rus román belügyminiszter, aki a Traian Basescu államfő leváltásáról szóló népszavazás ügyében a belügyminisztériumra nehezedő „számottevő nyomásgyakorlás” miatt döntött így – ezt maga a távozó miniszter jelentette be hétfőn.

Rus közölte azt is, hogy hétfőn Victor Paul Dobre közigazgatásért felelős tárca nélküli miniszter is benyújtja lemondását. Rus konkrétan Traian Basescu felfüggesztett államfőt és Crin Antonescu ideiglenes államelnököt nevezte meg azon politikusok közül, akik részéről nyomás nehezedett rá. Leszögezte: nem lesz részese semmilyen törvénytelenségnek.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2012. augusztus 06. 10:34
Basescu max erkölcsi (ellen)nyomást gyakorolhatott rá, szemben Antonescuval, aki Rus egyben Rus KE jelöltje is. Randa dolgok zajlanak Ponta Romániájában (a szocik részéről), ha még egy szocinak is felfordul tőle a gyomra ... (Gondolom, az az egy lépéses logikai önmatt lehet az egyik ok, ami abban leledzik, hogy a szocik által megnyert önkormányzati választáson még jók voltak a szavazói névjegyzékek, de ugyanezek egy hónappal később, már milliós tételben tartalmazták szavazásra nem jogosulstak neveit).
zolinho723
2012. augusztus 06. 10:32
Szerintem kapott egy telefont Budapestről(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!