A román belügyminiszter számított Nastase öngyilkosságára

2012. június 21. 21:36

Ioan Rus román belügyminiszter számított arra, hogy a letöltendő börtönbüntetésre ítélt Adrian Nastase volt miniszterelnök öngyilkos akar lenni, ezért több óvintézkedéssel próbálta csökkenteni ennek esélyét.

2012. június 21. 21:36

Ioan Rus román belügyminiszter számított arra, hogy a letöltendő börtönbüntetésre ítélt Adrian Nastase volt miniszterelnök öngyilkos akar lenni, ezért több óvintézkedéssel próbálta csökkenteni ennek esélyét - derült ki csütörtökön a miniszter nyilatkozataiból. Ioan Rus a román médiában beszámolt arról, az ítélethirdetés után folytatott telefonbeszélgetésükön Nastase félreérthetetlenül utalt arra, hogy öngyilkos lesz.

A román sajtó úgy tudja: Nastase otthonában egy kilencmilliméteres kaliberű revolverrel próbálta főbe lőni magát, de a letartóztatására érkezett rendőrök egyike közbelépett, ezért a golyó a nyakán sebesítette meg. Orvosai szerint Nastase sérülése nem életveszélyes.

A politikust egyik korrupciós ügyében szerdán jogerősen két év letöltendő börtönre ítélte a legfelső bíróság.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!