Szembesítették vádlójával Strauss-Kahnt

2011. szeptember 29. 17:02

Tristane Banon újságíró nemi erőszak kísérlete miatt tett panaszt, Strauss-Kahn szerint kitalációról van szó.

2011. szeptember 29. 17:02
Egy párizsi rendőrőrsön szembesítették Dominique Strauss-Kahnt vádlójával, Tristane Banonnal. Ügyvédeik nem lehettek jelen, csak nyomozók voltak a szobában. 
 
Banon júliusban emelt panaszt a Nemzetközi Valutaalap volt vezetője ellen egy 2003-as ügy miatt. Az újságíró azt állítja, hogy ki kellett szabadítania magát Strauss-Kahn karjaiból, amikor egy interjú közben le akarta tépni a ruháját egy lakásban. A férfi „képzelt jelenetnek” minősítette mindezt, és rágalmazásért eljárást indított.
 
A 32 éves regényírónő egy interjúban azt mondta, hogy ő kérte a szembesítést azért, hogy Strauss-Kahn „egyenesen a szemébe mondja” azt, amit szerinte Banon „kitalált”.
 
Strauss-Kahn szeptember elején tért haza New Yorkból, miután az amerikai igazságszolgáltatás ejtette az ellene folytatott eljárást.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hontalan
2011. szeptember 29. 20:06
Ez a Strucckóhn majd mindent letagad úgyis. Ilyen alakoktól függenek tízmilliók? Elképesztő és lehangoló!
nick89
2011. szeptember 29. 19:54
Engem jobban érdekel az, hogy az adó- és vámmentes kínai máskéntvállalkozó elftársak a magyar gazdaságot erőszakolják meg minden nap büntetlenül. Cserében elárasztják Európát -szintén tőlünk- az adót, vámot nem látott kínai árukkal. Az Unió egyszer majd meg fogja köszönni nekünk...
Honfi-fi
2011. szeptember 29. 17:14
Hiába no ! Nincs ingyendugás. Ezt a csajt is rendesen meg kell majd fizetni, hogy nemsokára memóriazavaros legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!