Lukasenko kritizálta hazánkat

2011. június 17. 18:01

Tízmilliárd dollárt ígért a súlyos gazdasági válsággal küszködő Belarusz Alekszandr Lukasenko. Az államfő Magyarországot és Lengyelországot nevezte az USA kelet-közép-európai bástyáinak - írja a Népszabadság.

2011. június 17. 18:01

Tízmilliárd dollárhoz fog jutni a gazdasági összeomlás szélén imbolygó Fehéroroszország - írja a Népszabadság. „Készpénzt kapunk, nem hitelt” - idézte a Reuters Alekszandr Lukasenko elnököt, aki nem árulta el, honnan érkezik az összeg.

„Velem Belarusz nem lesz sem Oroszország része, s nem jut olyan sorsra sem, mint az EU-tag balti államok. Mi a magunk útját járjuk” - üzente a hatósági üldöztetésnek kitett belarusz ellenzéknek. Beszólt Magyarországnak és Lengyelországnak is, szerinte e két ország az USA előretolt kelet-közép-európai bástyáinak számítanak.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. június 19. 21:30
"Az államfő Magyarországot és Lengyelországot nevezte az USA kelet-közép-európai bástyáinak" Biztos, hogy bástyát mondott és nem lakájt?
Szárnyathy Géza
2011. június 18. 10:49
Istenem, bárcsak igaz lenne. Mármint az, hogy az USA előretolt bástyája vagyunk. A leadben ennek a mondatnak viszont így nincs értelme: "Tízmilliárd dollárt ígért a súlyos gazdasági válsággal küszködő Belarusz Alekszandr Lukasenko." az eredeti mondat így hangzik: "Tízmilliárd dollárt ígért a súlyos gazdasági válsággal küszködő Belarusznak Alekszandr Lukasenko."
jvizkeleti
2011. június 18. 10:04
Ennek a fasznak kijárna már egy tarkólövés. :D Amúgy ebből meg jól látható, hogy mennyit is ért az, hogy volt nálunk rendszerváltás, és hogy nincs olyan, hogy "rendszerváltás vesztesei".
wartog
2011. június 18. 07:43
én inkább Kínáé lennék.Mert ha az USA bástyája vagyunk, ás van otthon három lavorod, abból kettő Manhattanben landol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!