Dzsudzsák aláírta a szerződést

2011. június 12. 18:08

Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt.

2011. június 12. 18:08

Dzsudzsák Balázs 37-szeres magyar válogatott szélső négy idényre szóló szerződést írt alá az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával - a focista ezt vasárnap jelentette be. A 24 éves labdarúgó Debrecenben kezdte pályafutását, majd 2008-ban került a PSV Eindhovenhez, amellyel holland bajnoki címet nyert. Az eindhovenieknél a legutóbbi szezonban bronzérmet szerzett.

 
Az Anzsi Mahacskala mindössze négy idényt töltött az orosz élvonalban, de hatalmas költségvetésével mégis az egyik legcsábítóbb klubnak számít.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2011. június 13. 20:26
Anzsi Mahacskala-Zenit Szentpétervár: http://www.youtube.com/watch?v=VliH3cPiByg
predator
2011. június 13. 20:22
Ez a videó kb olyan mint az a jelenet a Bukás című filmből. Egy rakás sztorit lehet rá írni:D Egyébként arról szól,hogy felújítottak egy disco-t és elment oda a helyi zenetv és kérdezte a közönséget,hogy,hogy tetszik nekik a hely,meg az új stílus. Az első sztori amit ehhez a kis videóhoz írtak(legalábbis én azt láttam elsőnek) az az ncore nevezetű oldal újraindításáról szólt.
g.zsolty
2011. június 13. 16:37
Jó csapat az Anzsi! Ha meccsen lazsálnak a focisták, körbelövöldözik a játékosok lábait. Mindjárt begyorsulnak, mint a rakéta. Még orosz bajnokok is lehetnek. Mínusz 30 fokban meg pláne. Ha nem fejelik el gyorsan a labdát odafagy a fejükhöz. A " bohócügyi államtitkár" gratulált már Dzsudzsáknak?
kamasuka
2011. június 13. 08:40
Mit is lehet erre mondani? http://www.youtube.com/watch?v=gYena66LylE&feature=player_embedded
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!