Kadhafi: Minden líbiai szeret

2011. március 01. 11:55

Moammer Kadhafi szerint minden líbiai szereti őt és nincsenek zavargások Tripoliban - közölte Christiane Amanpour televíziós újságíró, miután interjút készített a líbiai vezetővel.

2011. március 01. 11:55

A beszélgetésünk közben Kadhafi azt mondta nekem: Engem az egész népem szeret. Meghalnának azért, hogy megvédelmezzenek - idézte az amerikai újságírónő Kadhafit.

Meglep, hogy miközben a Nyugattal szövetségben állunk az al-Kaida elleni harcban, most hogy a harcolunk a terroristák ellen, magunkra hagytak bennünket - nyilatkozta Kadhafi ezredes az ABC News televízió weboldala szerint.

Az ENSZ menekültügyi ügynöksége (UNHCR) szerint az országban humanitárius szükségállapot jött létre, amelynek nyomán várhatóan népes menekülthullám hagyja majd el az országot.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2011. március 01. 15:00
má' meg hallom, zsoldosok lövik a népet. idegen katonák által alkalmazott erőszakra támaszkodni kimeríti a hazaárulás fogalmát, valaki megsúghatná neki - ööö, mintha valami közelebbi, bár persze kancsal párhuzamot jelentő példa is volna erre -, bár a valóság zavarja a tagot a legkevésbé. napalmot neki, de ha meg is volna, még mindig szűk fél évszázados késésben volnánk.
kispufi
2011. március 01. 13:47
meg is halnak, baszod, annyira szeretnek. most már csak neked kéne ezt a fajta szeretetet viszonozni, mindenkinek nagy megkönnyebbülés lenne.
kerekecske_gombocska
2011. március 01. 13:11
Kivéve aki nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!