Gyerekek koldultak a maffiának

2010. április 10. 16:12

Elrabolt gyerekek futtatásával, zsebtolvajlásra kényszerítésével keresett milliárdokat egy romániai bűnszövetkezet.

2010. április 10. 16:12
A 17 tagú román bűnbanda kisebbségi családok 7-15 év közötti gyermekeit szakította el szüleitől, majd a „kiképzés" után felnőtt bandatagokkal vitte őket hamis útlevéllel és szülői engedéllyel Angliába.

A fiatalok feladata az angliai köztereken való lopás, koldulás, zsebtolvajlás, illetve prostitúció volt. Csütörtökön kommandósok ütöttek rajta a bűnözőkön, akik az akció vezetője szerint mintegy 168 gyermeket dolgoztathattak Angliaszerte. A banda román és angliai tagjai együtt kb. 6-7 millió fontot szereztek a gyermekekkel való üzérkedés során, egy nyomortanya helyén néhány év alatt megépített 1500 négyzetméteres palotában fogták el őket.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shulc
2010. április 10. 17:47
Milyen leleményesek. Régebben olvastam egy Punisher-képregényt, melybe egy az USA-ban működő lánykereskedő hálózatot számolt fel. "The Slavers" volt a címe. Ajánlom mindenkinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!