Vége a rendőrségi nyomozásnak Gálvölgyi János ügyében

2023. július 03. 13:08

A színészt május 10-én szállították súlyos állapotban kórházba.

2023. július 03. 13:08
null

A színészt légzési nehézségekkel, súlyos állapotban szállították kórházba május 10-én, Gálvölgyi Jánost lányai vitték végül be. A színészt intenzív osztályra helyezték, lélegeztetőgépre is került, hogy 

bakteriális szív- és tüdőelégtelensége volt.

Gálvölgyi János azóta már jobban van, színpadra is visszatért. A mentőszolgálat vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, hibáztak-e a mentésirányítók. A Nap Híre úgy tudja, hogy az ügyben indult rendőrségi vizsgálat befejeződött.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt folytatott eljárást, ismeretlen tettessel szemben. Mivel a cselekmény nem bűncselekmény, ezért a nyomozást a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján 2023. június 15-én megszüntették” – küldték nekik. 

Újra színpadra állt Gálvölgyi János, így fogadta a közönség

A művész a Pintér Béla Társulat tagjaként, a Marshal Fifty-six című darabban tűnt fel.

Nyitókép: MTVA / Hagyaték: Keleti Éva

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. január 19. 18:31
"Bűncselekmény hiányában megszüntették." és ezt elküldték Gálvölgyinek. Ez elég lesz, az ENSZ is vizsgálta már? Elvégre egy nagy - BALOLDALI - művészről van szó, aki ráadásul identitásilag a veszélyeztetettek közé tartozik...
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 29. 19:41
Miért nem indult eljárás a lánya ellen? Megsétáltatta az akutan szívbeteg apját aki ebbe majdnem belehalt! Meg kellett volna várni a mentőt akik vénát biztosítanak, gyógyszert, oxigent adnak és szakszerűen beszállítják. Este már mehetett is volna haza a saját lábán. A lánya majdnem kinyírta utána VIP ellátásba került mert nem a kijelölt kórház látta el. Mire fel? Vele miért kivételeznek?
Akitlosz
2023. szeptember 29. 14:29
Az nem a mentőszolgálat hibája, hogy a kedves feleség képtelen mentőt hívni szeretett férjének. Nem ellene kellett volna inkább vizsgálódni?
Y-RMAN
2023. július 09. 10:11
János legközelebb előbb a feljelentés utána a mentők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!