Orbán Viktor hatszoros nagypapa lesz

2023. június 14. 07:12

A miniszterelnök Sára lánya várandós.

2023. június 14. 07:12
null

A Blikk arról ír, hogy Orbán Viktor második legidősebb lánya, a 29 éves Szokira-Orbán Sára várandós, így a kormányfőnek hamarosan újabb unokája születhet. Orbán Viktornak eddig öt unokája van: Ráhel lányának három (Aliz, Anna Adél és Bertalan), Sára lányának pedig kettő gyermeke (Johanna és János Fülöp) született.

Mint kiderült, Szokira-Orbán Sára ismét várandós. A lap azt írja hogy

Orbán Viktor hatodik unokája idén ősszel születhet meg.

A miniszterelnök második lányának férje, Szokira Tamás a Blikk szerint korábban a Nemzetgazdasági Miniszté­riumban titkárságvezető volt, majd Brüsszelben dolgozott Navracsics Tibor európai parlamenti képviselő asszisztenseként.

Kép forrása: Facebook. Orbán Viktor első fiúunokája

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. június 18. 18:37
Gondoltam, hogy Sárának babája lesz. Amikor itt volt Ferenc pápa, és fényképek készültek látszott Sárán. Gratulálok az egész családnak!
Járai
2023. június 14. 20:30
Nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is a népesedésért! Isten áldja!
akkor ki
2023. június 14. 17:29
Gratulálok Miniszterelnök Úr az új jövevényhez! Boldog vagyok, hogy ilyen szépen gyarapodik a családja! Biztonságos országban fog beleszületni a kicsi, nem egy retek leharcolt, velejéig romlott nyugati diktatúrába!
gekk
2023. június 14. 16:54
No, megint egy milliárdokkal kitömendö klántag, aki jelenleg biodíszlet a szájnyalintósnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!