„Gentleman to gentlemen” – levelet írt Bajnainak a Jobbik elnöke

2023. június 30. 13:14

Gyöngyösi Márton választ vár az Állami Számvevőszék jelentéstervezetével kapcsolatban felmerült kérdésekre.

2023. június 30. 13:14
null

Bajnai Gordonnak címzett nyílt levelet tett ki közösségi oldalára Gyöngyösi Márton, aki állítása szerint azért fordult a volt miniszterelnökhöz, mert mind a politika, mind a finanszírozás terén ő a „teljes transzparencia híve”.

hogy választ kapok az Állami Számvevőszék (ÁSZ) úgynevezett „jelentéstervezetével” kapcsolatban felmerült kérdésekre, amely dokumentumban számos alkalommal említik a Te és a munkatársaid nevét” – kezdte levelét Gyöngyösi. 

A politikus azzal folytatta, hogy sem ő, sem a Jobbik nem vett részt az amerikai pénzgyűjtésben, és

„az azt az Amerikai Egyesült Államokban lebonyolító szervezetekkel sincs kapcsolatunk (és nem is volt) szeretnénk legalább most tisztán látni”.

Megjegyezte, nincs információjuk azokról a cégekről, amelyek ezekből az adományokból megbízásokat kaptak, „mivel mi ilyen megbízást nem adtunk, és ezen tevékenységek kedvezményezettjei se voltunk”.

Kifogásolta azt is, hogy az Állami Számvevőszék a Jobbikot is büntetéssel fenyegeti olyan tevékenységek miatt, amihez szavai szerint a Jobbiknak semmi köze. 

– szúrt oda a végén Gyöngyösi. 

Nyitókép: MTI/Soós Lajos 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2023. augusztus 25. 19:22
" Amerikai pénzgyűjtés..." Ezen már túl van az ügy!
altona
2023. július 01. 07:24
Inkább szarházi to szarházi, nem?
machet
2023. július 01. 06:22
Patkányok gyülekezete.
hátakkor
2023. június 30. 20:27
Baynau egy elég limonádé komcsi hátterű alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!