Így lángol az éjszakában egy felhőkarcoló az Arab Emírségekben (VIDEÓ)

2023. június 28. 06:20

Mutatjuk.

2023. június 28. 06:20
null

A Gulf News arról ír, hogy kigyulladt és lángolt az Ajman One komplexum 02-es tornya az Egyesült Arab Emírségekben kedden. Hozzátették: az adzsmáni polgári védelem egyik magas rangú tisztviselője közölte,

az épületet kiürítették,

a lángokat hamar megfékezték. Hangsúlyozta: a gyors intézkedéseknek köszönhetően a szerencsétlenségben senki sem sérült meg.

Mint kiderült, mobil rendőrőrsöt állítottak fel az incidens helyszínén, ami nonstop segítséget nyújt az érintett lakosoknak. Ezen kívül a Közlekedési Hatósággal együttműködve hét autóbuszt vezényeltek a helyszínre, és szállodába szállítják az érintett torony lakóit.

Itt láthatja a videót:

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. június 28. 10:59
Borzalmas látvány egy felhőkarcoló tűzesete. A tűzoltók fecskendőkkel kb. az 5. emeletig érnek fel vizzel oltani, egy teleépített nagyvárosban viszont felülről Canadair repülőkkel nem lehet oltani. Így tehetetlenül nézik a lakók, hogy oltani nem tudnak. A Canadair gépeket erdőtüzek oltására lehet bevetni. Előfordul, hogy pl. a balkonokat gyullékony elemekkel diszítik és ez még rontja a helyzetet. Milánóban két évvel ezelőtt történt egy 21 emeletes épületben. Spanyol cég garantálta a nem gyullékony diszelemeket a balkonokra , ugyanakkor 1,5 napig égett az épület, röpültek lefelé a lángoló diszelemek. Beperelték a céget. Ahol nem szükséges, ne építsenek ilyen monstrumokat.
Belakiss
2023. június 28. 10:01
És nem rogyott össze, mint a WTC1, WTC2 és WTC7? Érdekes ez az arab technika.
need-info
2023. június 28. 08:45
Annyira gazdagok olajban, hogy azzal oltják a tüzet is...
renoman
2023. június 28. 07:47
Pokoli torony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!