Három Putyin-hasonmás létezik – állítja az ukrán hírszerzés

2023. május 17. 09:41

A szervezet vezetője szerint bizonyítékokkal is rendelkeznek.

2023. május 17. 09:41
null

„Nem Vlagyimir Putyin jött Mariupolba, hanem az egyik hasonmását küldte oda” – nyilatkozta az ukrán védelmi hírszerzés vezetője a Telegrafnak. Kirill Budanov szerint köztudott, hogy minden embernek vannak egyedi testi jegyei, például ujjlenyomatai. De ilyen jellegzetességek közé tartozik a fülek alakja és mintázata, valamint a szemek közötti rés is.

Budanov azt is tanácsolta, hogy figyeljünk oda Putyin füleire, amelyek a legszembetűnőbb különbségeket mutatják.

A hírszerzés vezetője megjegyzi, hogy legalább három olyan ember van, aki Putyin álcája alatt jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Nyitókép: MTI/EPA /Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Szergej Bobiljov

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2023. május 17. 17:41
Na és?
Csigorin
2023. május 17. 14:28
annyira fostok hogy mar negyet lattok belole? eszembe jut Matula a Tuskevarbol mikor mondta Tutajosnak hogy "ket evezovel? hisz eggyel se bir!" na igy vannak Putyinnal, minek nekik harom mikor eggyel se birnak?
opht
2023. május 17. 14:27
A szomorú hír az atlantistáknak, hogy nem hasonmások. Mindegyik Putyin. Ha az egyikkel valami történik, akkor is marad tovább minden.
Igazszó
2023. május 17. 13:49
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!