„Mindenki a vérét fogja adni!” – Történelmet írna a Dunaszerdahely a Slovan ellen vasárnap

2023. május 05. 20:10

A magyar válogatott Kalmár Zsolt szerint életük mérkőzésére készülnek.

2023. május 05. 20:10
null

„Tudjuk, hogy mit nyerhetünk ezzel a meccsel. Tudjuk, hogy a közönség és a klub mit tud nyerni ezzel a meccsel. Mindenki a vérét fogja adni a pályán. Úgy megyünk ki, hogy győzzünk és folytassuk azt a szezont, amit elkezdtünk” – mondta a dunaszerdahelyi klub pénteki sajtótájékoztatóján a magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt.    

A 27 éves játékos szerint sikerült a fejeket kitisztítani, sokat beszélgettek arról, mit és hogyan kellene jobban csinálni. Úgy vélte, mindenki nagyon motivált és elszánt, hogy ezt az utolsó lépcsőfokot megugorják.    

Olyan derbire készülünk, ami mindenkinek a legfontosabb a karrierje során. Hiszek abban, hogy ezt meg tudjuk csinálni, és így újra át tudjuk venni a tabellán az első helyet. Nem titkolom, három meccs van hátra, három győzelmet akarunk, hogy bajnokok legyünk” – fogalmazott Kalmár, arra is utalva, hogy a DAC nemrég még hatpontos előnnyel éllovas volt, majd a vasárnapi rangadót már kétpontos hátránnyal várja. Kalmár az M1 aktuális csatornának nyilatkozva kiemelte, hogy rég, talán a koronavírus-járvány előtt volt legutóbb telt ház, de most az lesz, a szurkolók pedig bele tudják hajszolni a csapatot a győzelembe.   

A DAC-Slovan Bratislava szlovák rangadó vasárnap 17.30-kor kezdődik Dunaszerdahelyen. A hazaiak hátránya két pont három fordulóval a vége előtt.

(MTI) 

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2023. május 05. 21:53
kivénhedt sportolóként mondhatom, az ilyen túlhevülések, mint a vérünket adjuk stb. mind az eredmény rovására megy, annyi elég hogy mindent megteszünk a győzelemért, utána meg a statisztikusok végzik a dolgukat és nem a történészek
Royce2.0
2023. május 05. 21:37
Ott leszünk! Ahogy 24-én Nagyszebenben is, a román kupadöntőn. Hajrá magyarok!
Nagy Pál
2023. május 05. 21:34
Szánalmas! Szánalmas, ha a magyarok erre, és csak erre büszkék, csak erre lehetnek büszkék... mert sportnemzet vagyunk...? Mert ez élet- halál kérdés. A nagy lófarkat! Más nemzetek az oktatásukra, a művészetükre, a gazdasági teljesítményükre büszkék, mi -ezekre a labdarúgókra akik 2 év múlva egy másik csapat tagjaként "életüket adják" majd az akkori gazdáikért. Oszt annyi!
pemete jakab
2023. május 05. 21:07
Jelen formát tekintve a Slovan az esélyesebb. Majd meglátjuk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!