Medvegyev: Lengyelország biztosan el fog tűnni, az elmaradott miniszterelnökével együtt

2023. április 14. 19:40

Az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese Twitteren szúrt oda Mateusz Morawieckinek.

2023. április 14. 19:40
null

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese pénteken Twitter-bejegyzésben reagált Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök egy korábbi kijelentésére. A lengyel politikus azt mondta, Ukrajnának jogában áll csapásokat mérni Oroszországra, és nem kell aggódni egy Oroszország és a NATO közötti háború miatt, mert Moszkva gyorsan veszíteni fog.

Oroszország egykori miniszterelnöke erre úgy reagált:

„Nem tudom, ki győz vagy veszít egy ilyen háborúban, de tekintettel Lengyelországnak a NATO európai előretolt hadállásaként játszott szerepére, ez az ország biztosan el fog tűnni, az elmaradott miniszterelnökével együtt" – írta a volt orosz elnök és kormányfő.

***

Nyitókép: Sergei KARPUKHIN / SPUTNIK / AFP

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2023. április 17. 08:52
Oda kéne figyelni mit mond! Az előretolt egységek atomfegyvereket jelentenek. Azaz a kijelentés azt sugallja, hogy kik fognak elsőre atomot kapni a fejükre, ha odáig fajul a dolog. Okos dolog céltáblát festeni a fejünkre!
files32
2023. április 15. 08:46
A lengyelek olyan dolgokat kezdenek vizsgálni, ami nálunk tabu Törvényjavaslatot fogadott el a lengyel szejm (parlamenti alsóház) egy vizsgálóbizottság megalakításáról, amelynek feladata az országra gyakorolt orosz befolyás és nyomás feltárása a belbiztonság és az energetika területén az elmúlt évtizedekben.
files32
2023. április 15. 07:50
Ettől a fasztól kapott dicséretet a taknyosszájú orbán.
Zolotarjov
2023. április 14. 21:31
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!