The Washington Post: Orbán tovább húzza a svéd és finn NATO-ratifikációt, miközben eddig is felháborította a nyugati szövetségeseket

2023. március 03. 20:21

A magyar Országgyűlés küldöttsége várhatóan a svéd parlament elnökével és más képviselőkkel találkozik a jövő kedden Stockholmban.

2023. március 03. 20:21
null

A magyar Országgyűlés küldöttsége várhatóan a svéd parlament elnökével és más képviselőkkel találkozik a jövő kedden Stockholmban, amikor a fideszes többség megbízásából arról kíván tájékozódni, mi az ottani törvényhozás álláspontja a magyar jogállam ügyében – számolt be a The Washginton Post.

A cikk szerint „a populista Orbán Viktor azt állította, hogy a párt több képviselője is aggályokat támasztott

A jó ideje húzódó ratifikációs eljárással kapcsolatos legfrissebb hír, hogy újabb két héttel csúszik a jóváhagyás a svéd és a finn kérelem ügyében, miközben az időhúzás már eddig is felháborította a nyugati szövetségeseket – áll a cikkben. 

***

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2023. március 05. 07:32
Adós- fizess!
pipa89
2023. március 04. 19:13
Fizessetek, utána lesz miről tárgyalni.
bela barva
2023. március 04. 14:51
Húzák is minél tovább.
zoles
2023. március 04. 09:40
A törökök nem akarják őket a NATO-ba látni, mert kurd terroristákat fogadtak be, de a Soros-csicska Pravda erről kussol. Mi csak számon kérjük előbb tőlük a sok hazudozást, aztán ha megigérik, hogy jó kis fiúk és kis lányok lesznek, akkor utána beléphetnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!