Szikora Róbert a végnapok jeleit látja

2023. március 01. 20:00

Szikora Róbert szerint a háború, a földrengések és a járvány a végnapok jelei. „De ez még nem a vég” – mondja a Mandiner legújabb számában.

2023. március 01. 20:00
null

Azt is elárulta, szerinte mi lehetne a kivezető út az orosz-ukrán háborúból. „Kinek jó az ukrán-orosz testvérháború? Csak a birodalmi Egyesült Államoknak.” – fogalmazott a zenész, aki az idén 40 éves R-GO frontembere a könnyűzene meghatározó alakja, mégis a Szent Erzsébet életéről írt musical zenéjét tartja élete mesterművének és a fejébe vette, hogy szintén musicalt ír egy magyarról, aki anno meghódította Hollywoodot. Szikora szerint amúgy a hit az alapja mindennek, ő például napi kapcsolatban áll Istennel, olyannyira, hogy még a tenisz is jobban megy neki, ha Isten ott van vele...

Kevesen tudják, az édesapja, Szikora Jenő szintén énekelt, ám hiába volt ragyogó hangja, nem vihette sokra a színpadon. Szikora Róbert a Mandiner legfrissebb számában azt is elárulja, hogy miért.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ozdiszatir
2023. március 02. 08:24
Néhány éve egy másik, nőstény fideszmajom a németországi árvizek kapcsán "isten büntetését" látta....ez a nyomorult is, ha kihuzná a fejét a csutidiszno hájas picsájábol, talánmást is látna. Ajtatoskodo gyökér
Lajoss
2023. március 02. 07:47
Újabb hatalmas NER-gondolkodó..:)
Paskai
2023. március 02. 07:00
Szánalmas udvari bolond.
Vidėken újrakezdő
2023. március 02. 06:53
Robikám, a járványokat és a háborút meg lehet szervezni, különleges természeti jelenségek máskor is voltak, vannak. Más kérdés, hogy ennek a civilizációnak, ahol saját állampolgárokat gyilkolnak egyes országokban, szétromboltatják saját hazájukat, elveszejtik fiataljaik százezreit és ezt más országok pénzéhesen támogatnak, van-e még jövője, megérdemli-e, hogy legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!