Az ukrán válság rövidesen a lőtéri kutya illetőségébe sorolódik át

2023. március 08. 06:24

A Közel-Kelet nukleáris fegyverkezési verseny küszöbén áll.

2023. március 08. 06:24
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel

„A néhai Tom Clancy prófétának sem volt utolsó. Az USA-nak, de főleg Európának, hamarosan sokkal égetőbb problémával kell majd megküzdenie, mint az, hogy az orosz-ukrán határ száz kilométerrel keletebbre vagy száz kilométerrel nyugatabbra húzódik. A Közel-Kelet egy olyan nukleáris fegyverkezési verseny küszöbén áll, ami az ukrán válságot rövidesen a lőtéri kutya illetőségébe sorolja át.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barkasfarkas
2023. március 10. 22:34
Minden mindennel összefügg háborús viszonylatban. Nehéz évek, évtizedek jönnek, a nyugati világ békéjének úgy tűnik, egy időre vége. Abban bízom csak, hogy a nyugati országok összefogása eléggé elbizonytalanította Kínát abban, hogy a következő években nyíltan konfrontációba bocsátkozzon. Az oroszok bicskája már beletört, akármeddig is húzza el Putyin a háborút. Irán más tészta, azok félig-meddig őrültek, nagy kérdés, hogy mire vetemednek a közeljövőben. Nem öröm az új atomarzenál, de az pláne nem, hogy ilyen kezekbe kerül.
mokány
2023. március 08. 16:17
Pax Americana . Orwell . Democracy Export .
Akitlosz
2023. március 08. 16:06
A melyik városban robban a következő atombomba versenyben Jeruzsálem a legesélyesebb.
NERbot
2023. március 08. 14:14
Tetszik a pacifista mélyoptimizmus, ami a cikkből árad! Lám, Orbán Viktor, Putyin, Netanjahu és Hszi Csin-Ping elnök közös békeprogramja harmóniát teremt a világ népei között!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!