A magyargyűlölő Viktor Baloga elismerte, hogy kitiltották a schengeni övezetből – szerinte maga Orbán Viktor áll az ügy háttérében

2023. február 18. 14:13

A szélsőséges ukrán politikus szerint „kapott egy elismerést Orbántól”, ettől a „sekélyes kortárs figurától”, szóval megéri „tovább küzdeni”.

2023. február 18. 14:13
null

Viktor Baloga ukrán parlamenti képviselő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy valóban kitiltották a schengeni övezetből. Állítása szerint emögött személyesen Orbán Viktor áll. Baloga fiával, Andrij Baloga munkácsi polgármesterrel az elmúlt hónapokban több magyarellenes akciót is véghez vitt, például eltávolíttatták a turulszobrot a munkácsi várról. 

Baloga januárban nem tudott belépni Szlovákiába, ekkor került szóba először, hogy esetleg a magyar kormány kérvényezhette, hogy a két politikust öt évre tiltsák ki a schengeni övezetből. Hivatalos megerősítést azóta sem kapott az ügy. 

– fordította az Index a politikus közösségi oldalán publikált írását.

Baloga szerint a magyar hatóságok megijedhettek a turulszobor eltávolítása miatt, úgy fogalmazott, hogy az ilyen döntések csak őket igazolják, hogy érdemes 

„Ukrajna területi integritásáért és szuverenitásáért küzdeni”.

A bejegyzését azzal zárta, hogy túléli Orbánt, Putyint és minden mást is. 

Nyitókép: MTI Fotó, Balázs Attila

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. február 18. 21:58
"A magyargyűlölő Viktor Baloga elismerte, hogy kitiltották a schengeni övezetből – szerinte maga Orbán Viktor áll az ügy háttérében." Oszt, akkor mi van? Bekaphatod Viktor Baloga, jó bő nyállal!
MrStokes
2023. február 18. 21:05
Ez a kis p.cs náci túlértékeli magát........
Latoszog
2023. február 18. 19:50
A magyarok most éppen feldugták ( a kézigránátot) neked te szemét gazember! Most, hogy az EU felé nem menekülhetsz, hova fogsz bújni, ha számonkérik rajtad az oroszoknak szállított fegyverek ügyét? Nem kell a poklot a túlvilágon megélned, megkapod ami jár, még életédben, persze utána jöhet hamar az igazi pokol is.
Krupp Skya
2023. február 18. 18:45
Viktor Baloga: A magyarok feldughatják a tiltakozásaikat Anyádnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!