EP-képviselő: Háborúpárti kiáltvány az Európai Parlament legújabb határozata

2023. február 22. 11:38

Hidvéghi Balázs szerint a tankok, vadászgépek és rakéták után már csak a katonák bevetése marad.

2023. február 22. 11:38
null

A kormánypárti politikus keddi, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában a határozatot úgy értékelte, valóságos háborúpárti kiáltvány, amely sürgeti, hogy most már vadászgépeket és nagy hatótávolságú rakétarendszereket is szállítsunk Ukrajnába.

– mondta és hozzátette, az pedig meglátása szerint egyenlő lenne egy világháborúval.

Kitért arra is, olyan érzése van, mintha egy kollektív háborúpárti pszichózisba merült volna a nyugati világ, pont úgy, mint 1914-ben az első világháború kitörésekor.

– fogalmazott, hangsúlyozva, Magyarországnak minden körülmények között ki kell maradnia ebből a háborúból.

– tette hozzá Hidvéghi Balázs.

Azt is mondta, a háborúban már eddig is több százezer ember halt meg, és a pusztítás a polgári lakosságot sem kíméli. Egy ilyen helyzetben minden erőfeszítésnek a tűzszünetre és békemegállapodásra kéne irányulnia. Ehelyett Brüsszel szankciókat erőltetett ránk, amelyek árát az európai emberek fizetik meg, a háború pedig nemhogy nem ért véget, hanem egyre durvább és veszélyesebb méreteket ölt.

***

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. február 22. 14:21
A háború és a szankció pártiak Putyin szövetségesei! A szankciók és a háború konzerválják a Putyin rezsimet és konfliktusos viszonyát Ukrajnával, Európával és az USA-val. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán gazdagodnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert, azt hiszik, hogy ha az USA és jópár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi. A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
tapir32
2023. február 22. 14:20
A nagy migráns befogadó államok elismerték az egy nemzetből érkezett migránsok nemzetiségi jogait? A nagy migráns befogadó államok Alkotmányukban rögzítették, hogy a migránsok nemzetalkotó kisebbségek? Remélem nem azt csinálják mint a csehek a Szudéta-németekkel.
formaegy
2023. február 22. 12:07
"Háborúpárti kiáltvány az Európai Parlament legújabb határozata..." Ezen nem lehet csodálkozni! Egy rohadt Hitler útját járó mocskos gyilkos terrorista náci csühe! Ezt valamilyen formában el lehetett volna kerülni, ha az európai emberek - megtalálva a módját!!!!!!!!!! - mindig mindenről tájékoztatva lettek volna!!!!!!!!!!! A jobboldal ült a fenekén, (minden országban) és annyit tett, hogy kommentálta a büdös gyilkosok folyamatos rombolását, amit amúgy is mindenki ismert a médiákból! Időben! kellett volna megszervezni, megoldani, hogy az európai emberek mindenről tudjanak!!!!!!!!!!!!! Szűkebb körben, itthon M.o.-on is éppen ez történik évek óta!!!!!!!!!!! Semmit nem tesztek a mocskos rágalmazó, hazug rühes hazaárulókkal szemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEMMIT!!!!!!!!!!!! Semmit nem tesztek az álcivil felforgató, uszító, hazug, aljas LMBTQ-s gyereknyomorító buzi rohadékok ellen! Ne gyertek itt a gyermekvédelmi törvénnyel, mert lóf...t ér! Látjuk, hogy az iskolákban ott vannak az LMBTQ-s rohadt gyereknyomorítók! Éppen úgy, semmit nem ér a hazaárulásról szóló törvény!!!!!!!!!!!!!!!!! Futószalagon követik el a hazaárulást a rohadt ballibes férgek, és mindezt beleröhögve a pofánkba!!!!!!!!!!!!! Írhatod a véleményed, elmondhatod mindazt amit mindenki tud. Bravó! Sokat érünk vele. Ezt mi is megtesszük naponta! Sőt! terítjük minél nagyobb felületen az igazságot!!!!!!!! Annyira nem vagytok képesek, hogy erős, szigorú törvényeket hozzatok, és alkalmazzátok! Annyira nem vagytok képesek, hogy megszervezzétek az európai emberek tájékoztatását! Gratulálok! Valóban tele a padlás ettől a sok dumától, siránkozástól, nyavalygástól amit műveltek! Egy ember - Egy ember - aki nyíltan megmondja a véleményét OTT ahol kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szijjártó Péter!!!!!!!!!! Ti még arra sem vagytok képesek, hogy keményen OTT ahol kell a pofájába mondjátok a rühes férgeknek az igazságot - keményen! - nem nyuszi-muszi kedvességgel! Tenni? Na az lenne a meglepő!
Imre Debrecen
2023. február 22. 11:57
Az oroszok, megerősödve jönnek ki ebből a háborúból. Az EU ész nélkül menetel a (gazdasági)szakadék felé. Az USA, miután megszedte magát és úgy látja, hogy már nem éri meg erőltetni ezt a konfliktust, alkalmazni fogja az afganisztáni forgatókönyvét. A végén Orbánnak megint, "igaza lesz"....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!