Hajléktalan nővel jött össze a magyar TikTok-influenszer, de „nem a több követőért tette” (VIDEÓ)

2023. február 18. 08:35

Hamarosan a szüleinek is be akarja mutatni újdonsült hajléktalan partnerét.

2023. február 18. 08:35
null

A TikTok nevű felületen ismert Menyhárt Dávid sok követőjét meglepte legutóbbi videójában, melyben elmesélte, hogy gyengéd szálak kötik egy hajléktalanhoz. Menyhárt korábban több olyan videót is feltöltött az oldalra, amelyeken hajléktalanoknak segít anyagilag és beszélget velük.

A Ripostnak Menyhárt azt mondta, reméli, hogy a videója segít abban, hogy „jó irányba változzon a fedél nélküli emberek megítélése”.

– fogalmazott, majd azzal folytatta, „ez is csak olyan volt, mint a legtöbb kapcsolat, két ember találkozott és szimpatikusak lettek egymásnak”.

A nőről elmondta, hogy nem ápolatlan, hiszen „minden körülmények között a nagybetűs nő akar lenni, tiszta, ápolt,

Menyhárt a bulvárlapnak elárulta: hamarosan a szüleinek is be akarja mutatni újdonsült párját. 

@menyus_king_team Jobb, ha tőlem halljátok az igazságot. #legyenmenoakedvesseg #szeretet #csakegykisszeretet ♬ All I Want - Kodaline

 

A nyitóképen izolációs fóliát ad egy hajléktalannak a Budapest Bike Maffia önkéntese a Kálvin téri aluljáróban 2017. december 11-én este. Fotó: Mohai Balázs/MTI

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. február 19. 02:31
Meg a 2000-es evekben volt Oroszorszagban a gazdag csemetek szorakozasa az, hogy fogtak egy hajlektalan trogert, lehetoleg minnel apolatlanabbat es vettek neki jol kinezo kurvakat s ezt lefilmeztek. Persze gumi nelkul volt minden..."van az a penz".
csulak
2023. február 18. 18:00
nem banom
Gazember
2023. február 18. 15:39
Sok boldogságot nekik. A mandiner valami új hírközlő mesterséges intelligenciát tesztel?
Sky82
2023. február 18. 14:23
Hihetetlen történet, nincs jobb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!