Büszkén meséli az influenszer, hogyan telt a transznemű gyereke első éve (VIDEÓ)

2023. január 30. 20:14

A hatalmas követőbázissal rendelkező Jonathan Saccone Joly videóját már több mint 1,5 millió ember látta.

2023. január 30. 20:14
null

Szélsebesen terjed a TikTokon egy videó, ahol bemutatják „Edie” – egy gyermek évét, mióta nemet változtatott. Az apuka által közzétett videón boldogan mutogatják a pride-zászlót és ahogy a fiúként született gyerek letöltötte első lányként leélt életévét. 

A több mint hárommillió ember által követett Jonathan Saccone Joly több videót is megosztott, melyen transznemű gyerek látható, büszkén ad rá lányos ruhát és fonja a haját például. 

@jonathanjoly My daughters Edie’s first full year living as a girl #sacconejolys #newyear original sound - GrandPeachEdits

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoth
2023. február 01. 00:06
A gyerek azt akarja amit sugalmaznak neki..ha sokszor mondják akkor gőzmozdony is akar lenni...nyilván ez a vadbarom nem fiút akart,így törvényes joga van rá hogy akkor lánya legyen... egyébként akkor még már miért nem csináltattak neki két jó nagy szilikoncsöcsöt hogy azzal később ne kelljen már bajlódni,esetleg egy félméteres faszt is rakhattak volna a hátára..hátha apuka lovacskázna egyet rajta... Volt a south parknak egy teljesen ide passzoló epizódja..érdemes megnézni
Anonymtalan
2023. január 31. 16:52
Mondanám hogy hátra vinni, agyon lőni, de inkább a kamerák előtt lőjek az ilyet agyon, de lassan!
Talány
2023. január 31. 15:48
:(
5m007h 0p3ra70r
2023. január 31. 12:50
Így lehet egy kiszolgáltatott betegből pénzt csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!