Felajánlotta tudását Ronaldo a brazil szövetségnek

2023. január 20. 12:59

A brazil labdarúgó-válogatottnak még mindig nincs meg az új szövetségi kapitánya. Ronaldo most Zidane-ék segítségére sietett.

2023. január 20. 12:59
null

Ronaldo felajánlotta szolgálatait a brazil szövetségnek – írta meg az M4 Sport. Mint írták, a Selecaot eddig irányító Tite a katari világbajnokság után távozott posztjáról, azóta a dél-amerikai csapattal szóba hozták már Mourinhót és Zidane-t is, de egyelőre nincs meg az utód. 

Az üres poszttal kapcsolatban több név is szóba került,

Ronaldo Nazario meg szabályosan felajánlotta a szolgálatait a braziloknak. A brazil sajtó pedig nemrég arról cikkezett, hogy Ronaldo Nazario szeretne segíteni a CBF-nek. A beszámolók szerint Ronaldo a kapcsolataival szeretne a szövetség segítségére lenni abban, hogy sikerüljön megtalálni a megfelelő edzőt a válogatott élére.

Nyitókép: Marco ALPOZZI / La Presse / AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2023. január 20. 15:21
Minden idők egyik legjobbja.
need-info
2023. január 20. 14:32
A tudása megvan fejben és ezt csak el kell mesélnie. Nagyon ott volt a szeren régen!
Jack Reynor
2023. január 20. 13:55
Élősúlynövelési tanácsok a dagitól.
ThuleanPerspective
2023. január 20. 13:17
Hogyan kell hamburgert enni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!