Ramzan Kadirov dühöng a svédországi Korán-égetés miatt: „A pokolban fogtok elégni, démonok”

2023. január 23. 14:31

Le is vezette, hogy a Nyugaton mindenki a Sátánt szolgálja.

2023. január 23. 14:31
null

Mint arról a Mandiner beszámolt, stockholmi tüntetők Koránt égettek szombaton, tiltakozva az ellen, hogy Törökország blokkolja Svédország NATO-csatlakozását. A hírre felkapta a fejét Ramzan Kadirov is, aki Telegram-oldalán kelt ki a tüntetők ellen.

Stockholmban néhány söpredék elégette a szent Koránt a török nagykövetség előtt. (...) Csak azok képesek a szent értékeket meggyalázni, akiket megszállt az ördög”

– írja.

Kadirov szerint az akciót svéd politikai erők kezdeményezték és finanszírozták. 

„Ki mint vet mindenki, úgy arat. Akik ebben részt vettek, örök kárhozatra ítéltetnek. Előbb-utóbb ezt meg fogják érteni, de akkor már túl késő lesz.

A pokolban fogtok elégni, démonok”

– üzente.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csabicsepp
2023. január 25. 00:56
a
Robert69
2023. január 24. 07:57
Könyveket egyébként a nácik égettek előszeretettel, ideológiai alapon. Mennyivel rosszabb aki megteszi, mint aki hagyja és még meg is indokolja. Az nem a szabadság jele, ha mások vallási hovatartozásának jelképét nyílvánosan meggyalázhatják az egyszerűen otromba provokáció. Persze ott ahol egy elmebeteg tömeggyilkos is luxusbörtönben tengődik és pereli az államot mert nem kapja meg a legfrissebb PS játékokat, ezeknek a provokátoroknak semmilyek komoly szankcióval nem kell szembe nézni. Ezért ilyen bátrak. A hatóság meg elpuhult puhap...cs.
benedek77
2023. január 24. 04:53
Ki a tökömet érdekel, hogy ez a hegyimajom mit picsog. A Gyerekek még mindig műanyagpuskával fényképezkednek, vagy már bátran bújkálnak a hátsó sorokban mint a többi iszlamista féreg?
tartarossz.blog
2023. január 23. 19:03
Ha svédnyelvű Korán volt, az nem számít eredeti Koránnak, csak az arab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!