Ráfagyott a jéghideg sínre a mosómedve heréje, az arra kolbászoló munkásoknak kellett kiszabadítaniuk (VIDEÓ)

2023. január 22. 18:59

Az vesse rá az első követ, aki még soha nem került hasonló helyzetbe.

2023. január 22. 18:59
null

Megmenekült a mosómedve, akinek heréje a sínre fagyott Georgia államban még a múlt hónapban. Az állatot végül az amerikai vasutasok vették észre, ám mielőtt segítettek volna neki, gyorsan videóra vették a pórul járt mosómacit. A munkások az állatot úgy szabadították ki, hogy

ülepe alá meleg vizet öntöttek, közben pedig próbálták felhúzni. 

Nagyjából öt perc huzavona után jártak sikerrel, a mosómedve makk egészségesen egyből le is ugrott a sínről, majd tök egyenesen berohant az erdőbe. A baleset idejekor -12 fok volt a környéken, tehát nem épp banánérlelő meleg.

Nyitókép: YouTube-képernyőkivágás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. január 23. 09:17
Remélem gyurcsány segge is így fagy le.
Alcofrybas
2023. január 23. 07:47
Na így kell mosómedvét fogni! Potyautas a civilizáció hátán. Kiváló reggeli lehetett volna belőle, de ezt elpuskázták a balfékek. https://www.realtree.com/timber-2-table-wild-game-recipes/old-fashioned-roasted-raccoon
Házam Hazája
2023. január 22. 23:30
Fegyőrnek mesélték, hogy a kötött pálya gyorsabb és nem kell semmit tenni, csak ráülni és hajrá :) -Tudom. Sapka sál!- mondta.
zuerzavar
2023. január 22. 22:12
A Mosómaci neve Bérki Krisztián lesz, ha ki is vasaltatja. De örülök, hogy megúszta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!