Saját kutyája „lőtte le” az amerikai férfit

2023. január 25. 05:13

Elképesztő baleset történt Amerikában.

2023. január 25. 05:13
null

Egy harmincéves férfi meghalt Kansasban szombaton, miután eltalálta egy puska lövedéke. A helyi tűzoltók vezetője szerint 

a kutya rálépett a teherautó hátuljában lévő puskára, ami miatt az elsült, és eltalálta a férfi hátát, aki az első utasülésen ült.

A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni az áldozatot, ám sikertelenül: a helyszínen halottnak nyilvánították. A másik személy, aki a vezetőülésben ült, fizikailag sértetlenül megúszta a balesetet.

Az eset kapcsán több kérdés is felmerül

Az NBC News cikkében több olyan kérdést is felvet, amire egyelőre nincsen hivatalos válasz: nem világos, hogy kié volt a teherautó és a kutya, vagy ki hívta a 911-et. A vizsgálat még tart, de a tisztviselők szerint úgy tűnik, vadászattal kapcsolatos balesetről van szó – közölte a helyi megyei seriffhivatal, közleményében hozzátéve, hogy a kocsi hátsó ülésén komplett vadászfelszerelést is találtak.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2023. január 26. 08:23
Ez a hír hasonló ahhoz, mint amikor a postás harapja meg a kutyát.
CharlieM
2023. január 25. 22:40
Bayer Tyóti bezzeg sose lőné le a gazdáját.
Akitlosz
2023. január 25. 16:58
Darwin díj esélyes. Nem az első. Egy korábbi Darwin díjast egy kígyó lőtt le. A cowboy megállt pisilni, addig letámasztotta a puskáját. Közben egy kígyó bemászott a ravaszhoz. A pisilés végeztével a cowboy nyúlt a puskájáért a csövénél fogva maga felé és a kígyó meghúzta a ravaszt.
Kuka utas
2023. január 25. 16:30
A fagyi visszanyal, a kutya visszalő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!